Vreme čitanja: oko 2 min.

"Fraktura tri pršljena i velika oštećenja..." Marko Bulat za Telegraf o zdravstvenom stanju žene Marije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bulat je priznao da su morali na dodatne preglede nakon povratka sa letovanja, kao i da Marija ima 16 diskus hernija

  • 0
Marija Bulat Marija Bulat / Printsktin: marija_bulat

Supruga pevača Marka Bulata, Marija, objavila je na svom Instagramu fotografiju u kolima i zabrinula pratioce.

Naime, poznato je da Marija bije tešku bitku i da joj krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina, što je i ona sama jednom prilikom pričala, a sada su je zadesile nove muke.

Kontaktirali smo njenog supruga, pevača Marka Bulata, kako bi nam otkrio kakvo je trenutno zdrastveno stanje njegove žene.

Bulat je priznao da su morali na dodatne preglede nakon povratka sa letovanja, kao i da Marija ima 16 diskus hernija.

- Otekli su joj jastučići između pršljenova, nisu prokrvljeni dovoljno, na tri prsnjena ima napsrnuće, a ima i 16 diskus hernija, vidi se veliko ostećenje. Kao što znate, ima tu bolest da joj organizam stari brže u odnosu na godine - rekao je Marko za Telegraf.rs na samom početku i dodao:

- Krenuli smo na terapije laserom ne bi li se regenerisala oštećenja. U pitanju je fraktura tri pršljenja. Plus sklorioza i kifoza. Uradili smo ceo magnetni i rendgenski snimak, doktori prate situaciju. Plus na sve to ima dijastazu i hroničnu anemiju. Sve je to povezano, u invalidskim kolicima je bila dok je čekala na pregled - rekao nam je pevač.

Marko je istakao i da dodatni problem predstavlja to što Marija ne može ni da trenira, a ni da joj kiropraktičan namešta bilo šta, zbog bolesti.

- Zbog prirode njene bolesti ona ne sme dugo ni da sedi, ne može ni da ode u bioskop, jer joj bolest odmah pravi probleme - isken je Marko za Telegraf.rs.

Podsetimo, Marija je i sama o svojoj borbi govorila u javnosti, ali nikada do detalja, iako je poznato da je u pitanju ozbiljnija bolest.

- Ustanovljeno joj je da joj krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina. Znači, saznanje da imaš tako nešto... - rekao je Marko Bulat svojevremeno.

- Ja jedva imam 50 kilograma. On je veoma dugo želeo dete i borio se za to. Htela sam da mu rodim decu pa makar i mene Bog da je uzeo. Hvala Bogu dobili smo dete - pričala je Marija.

- Terapije ću morati doživotno da primam, imam dosta dijagnoza, mogla bih da vam slikam sve i da vam prosledim, ali hajde da ne pričamo o tome. Tri porođaja su učinila svoje, savetovala bih sve žene da se redovno pregledaju. Imam probelem sa linfama i tešku anemiju, odlažem hospitalizaciju koliko god je to moguće - rekla je jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Marko i Marija Bulat prvi put u javnosti nakon skandala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA