Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bakino dvorište u kom sam ja odrasla..." Luna podelila emotivnu sliku ćerkice Mije iz Švedske

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica je sedela u dvorištu kuće sa tetkom i nije skidala osmeh s lica

  • 22
Luna Đogani Foto: Kobra

Luna Đogani i Marko Miljković jako su vezani za svoju naslednicu Miu, ali su nedavno odlučili da se na nekoliko dana rastave od nje i pošalju je na putovanje.

Devojčica je sa bakom Anabelom Atijas i tetkom Blankicom otišla u Lunino rodno mesto, u Švedsku.

Kako se provodi,  trudna Luna se pohvalila na Instagramu i sa ponosom istakla da je njena naslednica na mestu koje je za nju mnogo važno.

Devojčica je sedela u dvorištu kuće sa tetkom i nije skidala osmeh s lica.

- Bakino dvorište u kom sam ja odrasla, sada sedi moja ćerka sa svojom tetkom - napisala je Luna uz emotikone srca.

Podsetimo, Luna i Marko su se oglasili na Jutjub kanalu i rekli da će devojčica na nekoliko dana napustiti dom.

- Mia putuje u Švedsku sa svojom bakom Anabelom i Blankicom. Idu malo da se zezaju, uživaju, provode - otkrio je Marko u uključenju uživo na Jutjubu, a Luna je dodala:

- Da se resetujemo za novi život koji nas čeka. Biće nam čudno bez Mije, ali iskoristićemo tih sedam dana da se pripremimo za našu drugu bebu koja stiže. Bože moj, da iskoristimo Marko i ja vreme za nas, jer ga posle toga dugo nećemo imati. Mia ide u mamin rodni grad, pošto mama ne može - otkrila je Đoganijeva.

(Telegraf.rs)

Video: Luna "oduvala" u trećem mesecu trudnoće: Obukla usku haljinu sa oromnim šlicem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Martina

    4. septembar 2023 | 17:54

    za ove sto pisu kako je Luna tu odrasla kad je odmah po rodjenju dosla u Srbiju. pa dolazila je svake godine tu ...pa i vi koji ste isli kod babe za letnji raspust,kazete da ste odrasli kod babe. Misli se na detinjstvo koje se provede,kad su raspusti,kad se dodje u posetu. Ne razumem tu opsesiju Lunom,da se bukvalno svakom sitnicom bave ..zasto vas ta zena toliko fascinira. Luna je iz Srbije! Da. Gagi je iz Srbije. U Srbiji je Anabela upoznala Gagija. Tu su se zavoleli. Na moru je ostala trudna s Lunom. Te 1996. god je bilo bolje da se svi porode,ako mogu,van zemlje ..zbog uslova. Anabela se samo porodila u Svedskoj i vratila se u Srbiju. Da,sve je tako ...al je Luna,kao sva deca,dolazila kod bake za letnji raspust (to je normalno). Izvinite sto nije imala baku na selu vec joj je jedna zivela u Beogradu (Gagijeva majka) a druga u Svedskoj.

  • VUJADINOVIC ZORICA

    4. septembar 2023 | 17:07

    BRAVO LUNCI MARKO I MIJA..TO JE SRECAN I NORMALAN ZIVOT...UZIVAJTE I VOLITE SE..LUNCI STASALA U PRAVU ZENU MAJKU CERKU...PRE SVEGA...NAJVAZNIJE..NEMA FOLIRANTSKIH PORUKA JAVNOSTI...PRIMER PORODICE...CESTITAM

  • ...

    4. septembar 2023 | 17:28

    Marko kupio Luni 101 ruzu. Svako vece setaju Knez Mihajlovom. Idu u pozoriste. Isli su na otvaranje galerije slika. Za vikend su bili izvan Beograda,Marko je Luni priredio romanticne momente. Svako vece imaju i ljubavne momente,uzivaju u ljubavi. Ovih sedam dana su bas iskoristili,presrecni su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA