Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslušajte šokantnu glasovnu poruku u kojoj Aneli priča o "uzimanju linije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkako je ušla u rijaliti, na njenim društvenim mrežama svakodnevno se objavljuju prepiske sa Asminom. Međutim, sada je u javnost dospela i informacija koja joj ne ide u korist

  • 0
Aneli Ahmić Printskrin: Zadruga Official

Na društvenim mrežama pojavio se skandalozni audio snimak učesnice Zadruge Elite Aneli Ahmić koja priznaje da želi da "uzme liniju".

Veliku pažnju privukla je nova zadrugarka koja tvrdi da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević i da ju je ostavio zbog nje.

Otkako je ušla u rijaliti, na njenim društvenim mrežama svakodnevno se objavljuju prepiske sa Asminom. Međutim, sada je u javnost dospela i informacija koja joj ne ide "na ruku" i u korist.

U pitanju je audio snimak poruke koju je slala Durdžiću, a u kojoj priznaje da želi da "povuče liniju".

-  Čitavu godinu stojim u u*****m Lincu i ne mogu sa prijateljicom kada popijem da uzmem jednu liniju, nešto. Ja moram sakrivati nešto, ja moram da tražim. Šta moram ja?! Šta hoćeš ti?! - rekla je ona u poruci koja se deli društvenim mrežama.

Podsetimo, iako  ona tvrdi da je u braku sa Asminom, te je priložila fotografiju sa navodnog šerijatskog venčanja, njen bivši partner je u ekskluzivnoj ispovesti za Telegraf.rs rekao da nikada nisu bili u braku.

- Nikad nisam bio u braku, ni verski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s verskim venčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko venčanje takođe bi moralo da bude zabeleženo na papiru.


(Telegraf.rs)

Video: Video u kojem Aneli plače pored ćerke: "Zašto mama plače? Zato što joj je Stanija uništila brak"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA