Vreme čitanja: oko 2 min.

Nećete verovati čime se Pljugica bavio pre nego što je počeo sa šokantnim nastupima sa Desingericom

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Naš performans je drugačiji, on ima svoj način, ja svoj", kaže Pljugica

  • 2

Kontroverzni reperi Desingerica i Pljugica celo leto su bili glavna tema u medijima i to zbog svojih "krštenja" na nastupima gde udaraju ljude iz publike patikom u glavu.

Iako ih mnogi doživljavaju neozbiljno, te da su oduvek bili ovakvi, istina je da je jedan od njih pre muzike imao ozbiljan posao.

Kako je Pljugica otkrio, on je svojevremeno bio na važnoj poziciji i to direktorskoj.

- Počeli smo zajedno da bismo bili najbolji i da bi to bilo gde je sad. Smatram da smo skrenuli sa teme muzike na druge situacije, ali sve je to u opisu posla. Znali smo da ćemo brzo doći dovde, ali je bilo teško. Muzička industrija je takva da vam dosta ljudi podmeću nogu i dođete u situaciju da poželite da odustanete. Kada smo izbacili drugu pesmu, radio sam kao direktor marketinga u jednoj firmi. Pre podne sam nosio košulju, a po podne sam bez majice snimao spotove - počeo je Pljugica i otkrio detalje o "krštenju" patikom.

- Neophodno je razdvojiti muziku i performans. Mene niko neće videti na ulici da skidam majicu, ali to radim na nastupu. Neki rade kolutove unapred, a ja pokazujem srednji prst ili skidam majicu. Ukoliko to može ružno da se protumači, ja se izvinjavam. Roditelji treba da vaspitavaju svoju decu, a ne muzičari. Mada, nikada nisam probao drogu, ne pijem na nastupima i jedini porok su mi cigarete i to gledam da smanjim.

Za razliku od Desingerice, Pljugica nije skrenuo toliko pažnje na sebe.

- Ja jesam dosta mirniji od njega i to se vidi i na nastupima. Naš performans je drugačiji, on ima svoj način, ja svoj. Publika nas voli jer smo sušta suprotnost. Ja sam nekako deda, više volim hedonizam, uživanje, da ne radim, da šetam, to me opušta. On je lud 200 na sat, ja sam mirniji, pa ljude to interesuje i čudno im je kako smo se nas dvojica spojili. Ja sam nizak, imam brkove, a on je visok, ćelav, istetoviran - rekao je on za Alo.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica: Moju ćerku niko neće udarati patikom po glavi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA