Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ona njemu ne zamera to što ne gleda dete, već što je kupovao poklone drugoj!" Bivši zadrugar žestoko o Aneli

Vreme čitanja: oko 1 min.

U javnost je osvanula prepiska na kojoj se vidi kako Aneli prebacuje Asminu što je Staniji kupovao poklone, što je bivši zadrugar oštro osudio

  • 0
Asmin Durdžić Aneli Ahmić Stanija Dobrojević Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic, Instagram/aneli_hancy, Nikola Tomić

Gledaoci Zadruge već neko vreme prate ljubavni trio, te se opredeljuju na čijoj su strani nakon što je Aneli Ahmić otkrila kako ju je partner Asmin Durdžić navodno prevario sa Stanijom Dobrojević.

Naime, povodom ovoga oglasili su se mnogi bivši zadrugari koji su izneli svoj sud, a među njima je i Nenad Lazić.

U javnost je osvanula prepiska na kojoj se vidi kako Aneli prebacuje Asminu što je Staniji kupovao poklone, što je bivši zadrugar oštro osudio.

- Prvo što je nepismena, i ovaj njen ili Stanijin, ne znam čiji je već. Drugo, ona njemu ovde ne zamera to što ne gleda dete već što je kupovao poklone drugoj, a ne njoj. Sponzoruša - rekao je on, pa dodao:

- Još iako je on prevarant, šta tražiš više od njega.

- I ona (Stanija), uzela je dečka Ivi, o čemu mi pričamo. Više me niko ne može prevariti, nju boli glamur i ribice, a ne što je ostavio dete i psihičko maltretiranje. Pritom, napolju zaista postoje ozbiljne žrtve. a ona se na ovaj način ismejava sa njima. Pojela je sujeta prema Staniji, užas - nadovezao se Nenad putem Instagram storija.

(Telegraf.rs)

Video: Video u kojem Aneli plače pored ćerke: "Zašto mama plače? Zato što joj je Stanija uništila brak"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA