Vreme čitanja: oko 1 min.

Šaova žena se oglasila nakon što ga je napustila posle mesec dana braka! Tužnom pesmom poslala jaku poruku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vanja se snimala uz tužne boemske pesme

  • 2

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša razvodi se od supruge Vanje Aleksić, sa kojom je stao na ludi kamen 20. jula ove godine.

Naime, u javnosti se pojavilo mnogo informacija, međutim, Vanja se po pitanju njih nije mnogo oglašava, več je sve informacija davala na kašiku.

Vanja se sada snimala uz tužne boemske pesme, a deo stiha je objavila i na Instagram storiju, pa se mnogi pitaju da li je ovo upućeno Nenadu.

- Noćas mi srce pati, noćas me duše boli, teško je kad se voli, kad ostaneš sam - bio je deo pesme koji je Vanja objavila.

Podsetimo, Ša je ipak bilo malo otvoreniji od Vanje, te je delimično otkrio šta se dogodilo.

- Otišla je pre neki dan, hoće da se razvede. To dugo već traje. Od starta je nije zanimao brak. Ne znam šta da kažem. Ni razlog, ni ništa. Nije postojala prevara, ni sa moje, ni sa njene strane. Meni je najveći šok da sve odgonetnem - rekao je razočaran Ša za Blic.

On je potom obrisao sve fotografije sa Vanjom sa Instagrama, nakon čega je i otpratio sa društvenih mreža, a zatim je na Instagam priču stavio fotografiju na kojoj je sam uz tužnu pesmu "Me, Myself and I" čije reči idu:

- O, samo smo ja, ja i ja, solo vožnja dok ne umrem. Imam samo sebe za ceo život, nije mi potrebna druga ruka da je držim. Čak i kad je noć hladna, imam vatru u duši - glase stihovi koje je Nenad Aleksić objavio nakon saopštenja da se razvodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jekana

    5. septembar 2023 | 14:50

    Steta... Bas je nesrecan ovaj covek, nema srece sa zenama, sve neke lose, a on mica mala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA