Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelisaveta Orašanin se vratila u Srbiju i obelodanila lepe vesti, pomenula i decu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećna je što je ponovo sa svojim najbližima

  • 2
Jelisaveta Orašanin Foto: ATA Images

Nakon višegodišnjeg života u inostranstvu, najpre u Americi, a potom i u Italiji, glumica Jelisaveta Orašanin se sa porodicom vratila u Srbiju.

Tome je sudelovao i transfer njenog izabranika Miloša Teodosića u košarkaški klub "Crvena zvezda".

- Tek sam se vratila, mnogo mi prija, volim Srbiju. Radujem se jer ću imati vremena za svoje prijatelje, porodicu, posao... Više se ne brinem, sve mi sa lakoćom ide, imam podršku porodice koji uvek uskoče kada je nešto potrebno. S obzirom na to da sam ovde tek dva meseca, još ne mogu da pričam. Ne razmišljam da se selim, ali ne bežim od toga, doduše ni ne težim - rekla je glumica.

Orašanin sa našim slavnim košarkašem ima dvoje dece, a oni i dalje, kako kaže, nisu svesni da su im roditelji javne ličnosti.

- Još uvek su mali, sin ima dve i po godine, jedva izgovara reč "jabuka" a kamoli da zna ko mu je majka. Svestan je sebe i svog postojanja, ali ništa šire od toga. Doduše, Petru sam vodila u pozorište i na dečije predstave. Moram da je pohvalim, da je odgledala celu predstavu koja je trajala dva sata. Ona ima četiri godine. Podržaću ih čime god odluče da se bavi, samo da su srećni - ispričala je glumica za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Jelisaveta Orašanin pokazala šta zna sa loptom: "Ideemoo, Ronaldo mož' ti pljune pod prozor"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olivera

    27. septembar 2023 | 20:31

    Budimo realni, nemam nista protiv devojke ali ona zaista nema pojma da glumi. To sto ona radi je ispod svakog nivoa. Nije ona jedina, dosta tih "mladjih" glumica nema talenta npr.cerka Anice Dobre izmedju ostalih. Jelisaveta je liga za sebe po netalentovanosti. Steta, lepo izgleda mogla je imati dobru karijeru u toj kombinaciji.

  • Veverica

    6. septembar 2023 | 16:25

    Orah da ti ne uzmem iz ruke!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA