Vreme čitanja: oko 2 min.

Stanija skinula prsten! Prekinula veridbu sa Asminom i vraća se u Ameriku: Videla sam prepisku, tad sam pukla

Vreme čitanja: oko 2 min.

Starleta je vidno razočarana zbog svega što se desilo

  • 8

Večeras počinje šesnaesta sezona emisije "Ami G šou", a voditelj Ognjen Amidžić spremio je spektakularne goste. On će u poznatom studiju u Šimanovcima ugostiti aktuelne javne ličnosti - pevačicu Radu Manojlović, trudnu rijaliti zvezdu Lunu Đogani, kontroverznog repera Dragomira Despića Desingericu, starletu Staniju Dobrojević i bivšeg zadrugara i pevača Nenada Aleksića Ša, koji se razvodi nakon mesec dana braka.

Nema sumnje da će večeras biti brojnih zanimljivih priča, a pred početak emisije Stanija Dobrojević je pred našim kamerama prokomentarisala navode da je raskinula sa kontroverznim milionerom Asminom Durdžićem.

- Uh, šta se meni sve nije izdešavalo u poslednja dva, tri meseca. Do pre 10 dana sam bila na sedmom nebu, pripremala se za venčanje, bila verena i bila najsrećnija žena u ljubavi, da bi me sve ovo sačekalo u Srbiji, pokosilo me je, ne znam šta me je snašlo. Nisam znala da postoji ta žena. Rekao mi je da ima devojčicu od 3 godine, sa ženom koja mu se desila, da vodi računa o tome, ali da je on slobodan dečko. On je prošlo leto imao drugu ženu - započela je priču Stanija, pa nastavila:

- Otišli smo u Crnu Goru na odmor, u jednom trenutku meni na večeri počinje da zvoni telefon i da stižu poruke. Ja gledam šta se dešava... Porodica, fanovi, novinari... Izlazi mi vest da je Stanija nekome preotela muža. Ja njemu kažem "Šta je ovo?!", a on mi kaže: "Ma daj bre, ništa". Ja mu kažem: "Asmine šta je ovo?!", a on kaže: "Jao moja bivša je ušla u Zadrugu". Tu kreće haos, na nisam ni jela, konobarima sam rekla da sklanjaju sve. Imala sam nervni slom usred Budve, ne znam šta me je snašlo - opisala je Dobrojevićeva taj trenutak, pa zatim opisala njihov odnos.

- U početku sam mu verovala sve što mi je govorio, međutim odgledam i šta se izbacuje u medijima sa druge strane, tad sam shvatila da ne mogu da verujem nikome. On priča, ja gledam kroz njega i pitam se "Ko si ti?". Morala sam da presečem ovo. Ne emotivno, ali rekla sam mu da je kraj, da me pusti, treba mi vreme. Ja sutra idem u Ameriku da dođem sebi. Planirala sam večeras da branim svemirsku ljubav, a osećam se katastrofa i želela sam to da prekinem, nek pokaže vreme sve. Sve ranije što je bilo, bili su skandali, a ovo je moj život, zato sam besna i nervozna. "Ako izađe papir, ostavljam te", to sam mu rekla. Samo hoću istinu, šta god da jeste. Sve što izlazi ja od njega hoću da mi kaže šta je istina, da mi da dokaže ili ću da verujem drugoj strani - istakla je ona, a zatim nam je otkrila da je videla prepiske sa ženom, što je za nju bila kap koja je prelila čašu.

- Videla sam prepiske, zbog toga sam ga i ostavila - rekla je Stanija, koja je skinula verenički prsten i prekinula veridbu.

(Telegraf.rs)

Video: Stanija objavila snimak na kome je njen oženjeni biznismen: Pa proziva pesmom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolina

    5. septembar 2023 | 22:48

    Kakva foliraža od ove Čučuk Stane, kao nije znala da je oženjen, a postavljala stori i pre nego se sve saznalo, na kojem je pisala da im je ljubav ilegalna, jao Stano, ko te ne zna skupo bi te platio.

  • aaa uuu

    5. septembar 2023 | 22:18

    ženo kako možeš da ovom liku daš ... ?

  • He

    5. septembar 2023 | 21:58

    Ode Stana preko okeana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA