Vreme čitanja: oko 2 min.

Milan Stanković se vraća na javnu scenu, Rada Manojlović potvrdila nagađanja: "Kod njega je sve spektakularno"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dosta se spekuliše o ovoj temi, a nagađanja je dodatno podgrejala i činjenica da je Milan obrisao i neke fotografije sa svog Instagrama

  • 0

Pevačica Rada Manojlović gostovala je sinoć kod Ognjena Amidžića u emisiji.

Vitka linija zvezde "Granda" nije mogla da prođe neopaženo, a nismo mogli ni da ne pitamo o aktuelnim temama.

Budući da je njen bivši dečko Milan Stanković nedavno obrisao sve objave iz prethodnog perioda i ostavio fotografije dok je bio na javnoj sceni, pitali smo je šta ona misli o svemu tome i da li je istina da postoji mogućnost da se Milan vrati muzici.

Rada nije želela mnogo da komentariše, već je samo stavila prst preko usana aludirajući da mora da ćuti, i time jasno stavila do znanja da je njegov povratak evidentan.

- Kod njega je sve spektakularno - rekla nam je Rada.

Milan je Karleuši uradio jednu pesmu, a Rada se dotakla i te teme i otkrila da li mu je tražila da i njoj uradi neku pesmu.

- Jesam, ali za razliku od Karleuše, ja nisam prepoznala sebe ni u jednoj melodiji. Imam taj problem da ne mogu da prepoznam melodiju bez teksta, ali ne sumnjam da će meni uraditi nešto dobro. Sad ću da ga hvatam za gušu - rekla je Manojlovićeva.

Šta je još rekla Rada pogledajte u video snimku na vrhu teksta.

Podsetimo, pevač Milan Stanković samo dva dana nakon što je trebalo da postane iskušenik u manastiru Podmaine u Budvi, šokirao je svojim potezom.

On je sa svog Instagram naloga obrisao sve fotografija koje ga podsećaju na period od kada je navodno počeo da obilazi manastire.

Sve slike koje datiraju od 2020. godine s njegovog profila su nestale - obrisane.

Milan je ostavio samo umetničke i slike koje je kačio dok se još bavio muzikom, zbog čega mnogi komenatrišu da je Stanković ipak izgleda odlučio da se vrati na scenu.

Podsetimo, kako se pisalo, Milan je imao plan da se, na veliki praznik krajem avgusta, tačnije 28. avgusta, zamonaši.

Monah ovog manastira rekao je da mora još da se usavršava da bi započeo život u manastiru.

- Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu. Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro. Milan je tu odluku prihvatio kao blagoslov, što i jeste. Najavio se ocu igumanu da će doći sad za vreme gospojinskog posta, da nam pomogne u poslušanjima pred manastirsku slavu, koja je 28. avgusta. U ovom periodu imamo puno poseta i posla, tako da će nam biti od pomoći - rekao je monah za "Kurir", a spomenuo je tom prilikom i Milanov boravak u tom manastiru.

(Telegraf.rs)

Video: Rada Manojlović bez trunke šminke i filtera: Snimak pevačice pokazuje njenu istinsku lepotu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA