≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanija je već bila sa zauzetim frajerom: Ovog fudbalera je smuvala dok je imao verenicu koju svi znamo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobrojevićeva zbog čitave situacije danas odlazi za Ameriku

  • 3
Stanija Dobrojević Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević ranije je bila u vezi sa poznatim fudbalerom Gojkom Kačarom, i to dok je on imao verenicu.

Reč je o ženi koja je danas svima poznata - Ena Popov, koja se proslavila učešćem u Velikom bratu, a danas radi kao voditeljka.

- Asmin nije jedini zauzeti sa kojim sam bila, tu je bio fudbaler, on je imao verenicu, Enu Popov, a ja to isto nisam znala, kasnije sam saznala - rekla je Dobrojevićeva u emisiji Amidži šou.

Inače, Stanija je pre više godina ovako govorila o njihovom odnosu.

- Pozdrav za Gojka, da se ne ljuti što ću sad ispričati. Dopisivali smo se dva meseca preko Fejsbuka, on je tad bio na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a ja u Americi. Počeli smo da se zabavljamo čim smo se vratili u Srbiju i posle dve nedelje otišli smo u Hrvatsku - otkrila je svojevremeno Stanija.

- Dešava se da smo bili uslikani, tad sam bila anonimna u javnosti. Mi se vraćamo u Srbiju, na svim naslovnim stranama Kačar i ja. Ali na svim naslovnim stranama naslovi "Kačar prevario verenicu". Koju crnu verenicu? Nisam ni znala to, kad su me zvali novinari, ja sva bitna. A kad su me pitali znam li da je veren za Enu Popov, ja se mislim "Koja, bre, Ena Popov?". Tu je nastao haos, ja sam mu ga napravila. Posle sam čula da je on Eni rekao da ga odveze na neku stanicu odakle je išao u Split, a ustvari je on po mene došao kolima - govorila je.

Podsetimo, Stanije je prošle noći medijima pred emisiju Amidži šou rekla da je ostavila verenika Asmina Durdžića i da više "ne zna kome da veruje".

(Telegraf.rs)

Video: Stanija raskinula sa milionerom: Bila sam na sedmom nebu, a onda me je sačekao pakao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA