Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđela Đuričić ima novog dečka? Već razmišlja da je oženi, a tek da čujete čime se bavi

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čuju se svaki dan, njemu imponuje jer vidi da je ambiciozna. Rekao je da je da je ona devojka kojom bi se oženio", priča izvor

  • 8

Rijaliti zvezda i bivša devojka Zvezdana Slavnića, Anđela Đuričić, navodno je, dok je boravila u Crnoj Gori, našla i novog dečka.

U pitanju je, kako se navodi, mladi političar koji je već jako uticajan, a ima tek 30 godina i spreman je za prvi brak. Taj momak je bio na letovanju sa društvom i tada je snimio Anđelu na plaži koja mu je odmah zapala za oko.

- Nije pratio rijaliti i uopšte nije bio upućen u to ko je ona i da je poznata. Mnogo mu se dopala, a sasvim slučajno imaju istu prijateljicu. On je tu devojku zamolio da ih upozna. Mlad je, ima 30 godina, ali je uspešan u politici. Jako je vaspitan i fin, pravi gospodin. Anđela se upoznala sa njim, shvatila je brzo da momak ima lepe manire, nije navalentan i baš je na mestu. Razmenili su brojeve, družili se, mislim da su uplovili u vezu, ali neće još da priznaju, jer se ona opekla i neće da se zaleće. Hoće da se lepo upoznaju, pa pošto sada i ona dolazi u Beograd imaće vremena da što više budu zajedno i vide u kom pravcu ide njihova priča. On je saznao da je Anđela bila u rijalitiju, ali njega ništa baš ne interesuje jer mu se mnogo dopala i prija mu kao osoba - priča izvor blizak Anđeli i dodaje:

- Čuju se svaki dan, njemu imponuje jer vidi da je ambiciozna i daje joj punu podršku. Rekao je da je da je ona devojka kojom bi se oženio - istakao je izvor za Star.

Anđela se o ovim navodima još uvek nije oglasila, ali je objavama stavila do znanja da je ponovo u Beogradu i da se vratila radnim obavezama na televiziji.

(Telegraf.rs)

Video: Anđela Đuričić se oglasila povodom tužbe protiv Zvezdana Slavnića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA