Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceca i Milica blistale, a tu je i pevač koji izbegava javnost: Poznati na rođendanu blizanaca Ivane i Petra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brojni pevači i pevačice našli su se na spisku zvanica

  • 0

Bivše zvezde "Granda", pevač Petar Mitić i njegova supruga, pevačica Ivana Pavković, organizovali su prvi rođendan blizancima Vojinu i Vuku.

Naime, na spisku zvanica našao se veliki broj javnih ličnosti, uglavnom pevača i pevačica, a primetili smo, budući da smo ispratili ceo događaj, da se našao veliki broj njihovih prijatelja iz postave muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" iz 2011. godine, ali i neki iz 2012, kao što je Milica Pavlović.

Stigli su Jelena Kostov, Milan Mitrović sa suprugom, Stefan Petrušić sa suprugom, a ovo je ujednom i jedno od njegovih retkih javnih pojavljivanja budući da izbegava javnost i medije, Dinča je takođe tu sa suprugom, a stigla je i Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom, pevač Nemanja Stevanović sa suprugom, pevačica Aleksandra Bursać, Bane Mojićević, Aleksandra Mladenović, kao i mnogi drugi.

Dolazak Cece Ražnatović i njene sestre Lidije privukao je posebnu pažnju, kao i dolazak Milice Pavlović, koja se izgrlila sa koleginicom Jelenom Kostov.

Ko se sve pojavio na proslavi prvog rođendana Vojina i Vuka, pogledajte u galeriji u nastavku:

Podsetimo, par je slavlje organizovao u jednom restoranu na periferiji Beograda, a Telegraf je na licu mesta.

Ono što je odmah primetno je magična dekoracija, vidimo i da je par vodio računa o svakom detalju, a nema sumnje da će njihovi naslednici uživati.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana i Petar poziraju sa naslednicima na prvom rođendanu blizanaca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA