Vreme čitanja: oko 2 min.

Ognjen i Mina otputovali na Mikonos: Otkriveno da li će se voditelj i njegova partnerka venčati na ostrvu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni su spakovali kofere i uputili se na Mikonos, a trudna Mina je objavila sliku iz aviona

  • 0
Mina Naumović i Ognjen Amidžić Foto: Privatna arhiva

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova 17 godina mlađa partnerka Mina Naumović često zajedno putuju na razne destinacije, a sada su se odlučili da ponovo odu na letovanje.

Oni su spakovali kofere i uputili se na Mikonos, a trudna Mina je objavila sliku iz aviona.

Iako se spekulisalo da će se par venčati na putovanju, to se navodno neće sada desiti. Razlog za to je što nisu sredili papire za venčanje u inostranstvu.

- Ognjen je odlučio da Mina i on odu na odmor i završio je sve poslovne obaveze kako bi odmorili desetak dana. Iako su planirali tamo da se venčaju, nisu uspeli to papirološki da završe pa za sada tamo neće imati građansko sklapanje braka. Čim budu sredili papire, venčaće se u inostranstvu. Mina se dobro oseća, ali želi maksimalno da uživa i da se posveti sebi zbog čega su odlučili da otputuju u Grčku - kazao je izvor blizak paru za Informer.

Podsetimo, Ognjen je nedavno za Telegraf potvrdio da Mina i on čekaju bebu.

- Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju - rekao nam je voditelj.

On i Mina planiraju i da renoviraju stan na Dorćolu, zbog čega će se iseliti za nekoliko dana.

- Srušiće skroz stan, ceo sprat. Hoće da renoviraju po svom ukusu i da naprave sobu za bebu. Anagažovali su vrhunske arhitekte i izvođače koji će ispuniti njihove zahteve i želje - kaže naš izvor i dodaje:

- Oni će neko vreme živeti na drugoj lokaciji dok se sve to ne završi. To je dug proces i sigurno će trajati nekoliko meseci. Iseljavaju se za 10 dana - kaže izvor.

(Telegraf.rs)

Video: Već znaju pol bebe: Ognjen Amidžić o Mininoj trudnoći

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA