Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanija podelila šta ju je sačekalo prvo jutro u Kini: "U ovim trenucima sam očekivala sve sem ovoga..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovome se baš nije nadala

  • 2
Stanija Dobrojević/Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Starleta Stanija Dobrojević u jeku skandala zbog veze sa navodno oženjenim milionerom Asminom Durdžićem, odlučila je da napusti Srbiju i ode u Kinu.

Stanija je prekinula veridbu, skinula prsten i rešila da od svega malo predahne, a kada se malo odmorila, podelila je sa svojim pratiocima na Instagram storiju kako se sada oseća.

- Konačno se naspavala. Oka nisam sklopila otkad je krenula "Elita", nisam jela, smršala sam, linija mi je top! I tako... Napravila sam sebi od života s*anje, al' idemo dalje! U ovim trenucima sam očekivala sve sem ovolike podrške... I hvala vam - poručila je starleta, a na fotografiji vidimo da je još uvek u krevetu, sa šoljicom kafe.

Podsetimo, Staniju smo ispratili na aerodrom pred odlazak iz Srbije, kada nam je rekla:

- Idem da odmorim glavu od svega što me je ovde sačekalo. Nakon emisije sam otišla kući, nisam mogla dugo da spavam valjda od stresa i svega. Nisam jela dva dana već, srušiću se. Samo sam se na brzinu spakovala, pokupila stvari, sve što mi treba, novac i samo čekam da sednem u avion da poletim - rekla nam je Stanija i zatim otkrila da li su se nakon raskida videli.

- Nismo se videli, ali mi je pisao poruke i rekao mi je da se neće završiti na ovome i da će da istere sve na čistac, videćemo. On je, koliko sam upućena, krenuo ka Hrvatskoj, Sarajevu ili tako nešto, ne znam - istakla je ona tada, a celu izjavu poslušajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Sve sam krila, moji su saznali iz medija: Stanija za Telegraf iznela mučne detalje o gubitku bebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    8. septembar 2023 | 14:06

    Najbolje je kad podignu telefon u vis da se vidi da je to zadnji model..kompleksi su cudo

  • Nole

    8. septembar 2023 | 13:33

    Stanijaje za sve njih mis sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA