Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo kako je Jovana Joksimović prokomentarisala Srđanove nove koleginice: Dala je jedan savet oko emisije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka se danas oglasila nakon tri godine ćutanja

  • 0

Voditelj Srđan Predojević vratio se na televiziju Pink pet i po godina nakon što je sa iste otišao, tada zajedno sa Jovanom Joksimović sa kojom je vodio "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Srđan ovog puta ima dve nove saradnice, Saru Stanković i Milicu Damjanović.

Sara i Milica su sa Predojevićem radile na televiziji Vesti, koja je takođe u vlasništvu Pink medija grupe, a sada su otišle korak dalje.

Inače, Sara je magistrirala u Parizu političke nauke, a Milica je završila srpski jezik i književnost.

- Sara je završila političke nauke u Francuskoj, magistrirala je u Parizu, govori tečno francuski i engleski jezik. Ona ima ogroman potencijal u razmišljanju, u svojoj mladosti - opisao je Srđan svoju koleginicu Saru, a zatim se osvrnuo na Milicu.

- Milica je kod nas završila srpski jezik i književnost. Ona je satkana od kulture i pristojnosti, što nama sada i treba. Moje iskustvo od 15 godina jutarnjeg programa i njihova mladalačka želja, potreba, temperament i pamet... To sve kad spojimo dobićemo vrlo pristojnu emisiju, u vizuelnom, govornom, novinarskom smislu i u smislu toga šta plasiramo kao informaciju. Dakle, nas troje ćemo biti voditelji te emisije petkom, jutarnjeg programa i to će sigurno biti nešto drugačije - ponosno je istakao Predojević.

Srđanova kuma i koleginica Jovana Joksimović danas se oglasila o "Novom jutru" na Pink televiziji, a osim Srđana, prokomentarisala je i njegove nove koleginice.

- Lepo je videti Srđana Predojevića u starom dobrom terminu. Preseče me kad sam videla džingl - nema dobrog dana bez dobrog jutra. Nekada je nastavak bio - Jovana i Srđan, a jutros samo Srđan - napisala je Jovana, a zatim se osvrnula na devojke:

- Ali to što ne radimo zajedno, ne znači da u naslov emisije ne uvrstiš i imena divnih devojaka Milice i Sare koje rade sa tobom. Nisi sam. Voli te kumica - poručila je Jovana.

jovana joksimović Printskrin: Instagram/jjovanajoksimovic

(Telegraf.rs)

Video: Željko i Jovana Joksimović otkrili kako se slažu kao poslovni partneri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA