≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pljugica se čudi što je Desingerica uhapšen zbog kanabisa: Kaže da "nikada nije duvao"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pljugica se oglasio i istakao da prvi put čuje za privođenje, budući da je bio u emisiji "150 minuta" na Prvoj

  • 2
Desingerica i Pljugica Foto: Telegraf.rs

Reper Dragomir Despić Desingerica uhapšen je danas na Zrenjaninskom putu u 12:42 časova, potvrđeno je Telegrafu iz policije.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje od 12 sati, pošto je bio pozitivan na kanabis, a njegov kolega i drug iz grupe, Pljugica, negira da je Desingerica konzument opijata.

- Do malopre sam bio u emisiji, na znam o čemu pričate, kakvo privođenje? Zašto? - rekao je on, a prokomentarisao je i navode da li je Desingerica ranije koristio kanabis.

- Ne, ne, ne... Nikada. Prijatno - rekao je on za Informer, a zatim je spustio slušalicu.

Podsetimo, policija je repera zaustavila danas na Zrenjaninskom putu u 12.42 časova. Policajci su odmah primetili da Despić vozi svoj "BMW X6" pod dejstvom, te je urađen droga test i utvrđeno je da je pozitivan na kanabis.

Takođe, prilikom pretrage njegovog automobila, policija je pronašla palicu.

Njemu je određeno zadržavanje do 12 sati.

Nakon isteka 12 sati ponovo će biti urađen test i Desingerica će biti pušten na slobodu, nakon čega će izaći pred prekršajni sud, a tereti se za vožnju pod dejstvom narkotika i nošenje oružja.

Za vožnju pod dejstvom narkotika zakonom je propisana kazna od 20.000 do 40.000 dinara ili kazna zatvora do 30 dana, osam kaznenih poena i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od najmanje šest meseci.

(Telegraf.rs=

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije

    8. septembar 2023 | 18:22

    Mi jasno,palica bejzbol u autu je oružje,ja imam čelični pajser u gepeku od 1,2 m dužine,i kad god mi pregledaju auto,pitaju šta će mi pajser,kažem da sam bravar varilac i da koristim za posao,i oni kažu dobro,smejurija od bananalenda.

  • amerika

    8. septembar 2023 | 18:02

    Sto 12 sati samo, odmah ga osuditi na najmanje 5g

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA