Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznatom di-džeju ruski milijarder ponudio Ferari i orgoman honorar da bi radio za njega: Mateo ipak odbio

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bio je darežljive ruke", istakao je Mateo

  • 0
Mateo Privatna arhiva

Hrvatski di-džej Mateo postigao je veliki uspeh, a dokaz tome je i da ga je nedavno angažovao ruski milijarder da pušta muziku na slavlju na kojem je prisustvovao svetski džet-set.

Naime, Matija je i ovaj put nadmašio sva očekivanja, te je napravio žurku za pamćenje.

- Parti je organizovan u jednoj luksuznoj vili, a Mateo je bio zadužen za muzičku atmosferu. Po običaju, on je i tad nadmašio svačija očekivanja pa se tako igrao sa repertoarom koji je sve goste digao na noge. Za razliku od prethodnih nastupa, ovog puta je radio tri sata duže od dogovorenog vremena pa je usledila i čast od domaćina. On je Mateu dao tri puta veći honorar, kao i bakšiš. U jednom momentu ponudio mu je crveni Ferari na poklon pod uslovom da Mateo bude dostupan za njega kad god poželi da pravi žurku. Međutim, on je to odbio jer nije u mogućnosti da nekome bude na raspolaganju po pozivu jer ima dosta tezgi dogovorenih unapred. Pošteno mu se zahvalio s opravdanjem da možda nekada neće moći da ga ispoštuje - otkriva naš izvor.

Mateo je potvrdio ova saznanja, ali nije želeo da otkriva detalje.

- Tačno je da sam radio na jednoj privatnoj zabavi u Hrvatskoj koju je organizovao biznismen iz Rusije. Bio je darežljive ruke, ali meni je cilj da svi ljudi koje uveseljavam budu srećni i zadovoljni. To mi je jedina motivacija - rekao je poznati di-džej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA