≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modni superstar u provodu u Beogradu! Snimljen u čuvenom klubu

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je osnivač kultnog brenda Dsquared2

  • 1

Den Kejten, jedan od vlasnika čuvene modne marke Dsquared2, koja osvaja modni svet od sredine 90-ih godina, snimljen je sinoć u veselom provodu u klubu Lafayette u Beogradu.

Na snimku koji objavljujemo vidi se kako Den, koji je zajedno sa bratom blizancem Dinom osnovao ovaj brend, uživa u muzici i atraktivnom plesnom programu u jednom od najprestižnijih noćnih klubova u Beogradu.

On zainteresovano prati program, okružen prijateljima, a atmosferu pogledajte i sami u videu na početku teksta.

Den i Din Kejten su blizanci iz Kanade, koji stoje iza brenda Dsquared2, koji je počeo sa muškom modom pre oko 30 godina, a nastavio je da se širi zauzimajući vodeće pozicije na svetskom tržištu u ženskoj modi, asesoarima, dečjoj modi, naočarima i mirisima... Takođe su osnivači čuvenog restorana Ceresio 7 u Milanu.

Den i Din su rođeni 1964. godine u Torontu u Kanadi. 1983. su prešli u Njujork i studirali modu u Parsonsu, novoj školi za dizajn, ali otišli su posle samo jednog semestra i vratili se u Kanadu, gde ih je kao junior dizajnere zaposlila kanadska marka Ports International.

Početkom 1991. godine braća se sele u Milano, gde su radili kao dizajneti za Versaće i Dizel, pre nego što su dobili novac od kojeg su napravili DSquared2.

Prvu mušku kolekciju su prezentovali 1994. godine, a 2003. su lansirali žensku kolekciju, čije prezenterke su bile Naomi Kempbel i Karolina Kurkova.

Braća Kejten su postala poznata po svojim ekstravagantnim modnim revijama, kao što je onaj Proleće/Leto 2012, inspirisan festivalom u Glastonberiju, na kojem su modeli nosili njihove kreacije hodajući kroz 12 centimetara duboko blato.


Kejtenovi su u svojim revijama koristili i zvezde kao što je Rijana, a oblačili su mnoge poznate, kao što su Kanje Vest i Džordž Kluni. U maju 2016. su ozvaničili i saradnju sa Drejkovom modnom linijom OVO.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuro

    9. septembar 2023 | 10:35

    Ilma zvezda ? Ona mala sto je klela i kunula kad je ispala pa pljuvala Srbiju takodje , daj bre deportujte to i zabranite ulaz u Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA