Vreme čitanja: oko 1 min.

Asmin prvi put objavio privatnu sliku sa Stanijom! Ovako se "topila" u njegovom zagrljaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Preko noći smo postali najgori. Ali, ja ću da budem dokaz svima da ljubav pobeđuje sve - poručio je Durdžić

  • 4
Stanija, Asmin Durdžić Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic, Foto: Telegraf.rs

Asmin Durdžić objavio je privatnu fotografiju sa Stanijom Dobrojević kojom je jasno poručio da neće odustati od nje i njihove ljubavi.

- Preko noći smo postali najgori. Ali, ja ću da budem dokaz svima da ljubav pobeđuje sve - poručio je Durdžić.

Podsetimo, kako smo prethodnog dana pisali, u želji da dokaže da Stanija nije imala ništa intimno sa investitotom od kog je kupila stan u Rumi, Asmin je našao njegov broj i kontaktirao ga je.

Asmin mu se predstavio, a onda je naveo šta se piše u medijima, pa mu je tražio da se on tim povodom i izjasni. U odgovorima investitora jasno se može videti da je Dobrojevićeva sama platila svoju nekretinu i da među njima nema nikakve povezanosti, osim poslovne.

- Što se tiče Stanije i nekih odnosa, nikada ništa nisam imao sa njom osim što je devojka kupila stan kod mene, gde postoji ugovor, gde je platila sa svog računa na račun moje firme. Čitao sam nešto, ali to je sve presmešno i izmišljotina - napisao je Asminu čovek od kog je Stanija kupila stan, a čije ime je poznato redakciji.

- Svako će morati da kaže kako jeste, počevši od ovog čoveka koji je pošteno ispričao istinu i demantovao te priče, pa do svih ostalih. Neću dozvoliti da bilo koja lažna informacija ne bude demantovana, ali sa dokazima - poručio je tom prilikom Durdžić za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Stanija još jednim snimkom potrvdila da je sama: Roze komplet i natpis na majci koji govori sve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    9. septembar 2023 | 15:22

    Ovi niocemu ne razmisljaju ,nego da se krka -mrka,hahaha,lepog li zivota:)

  • Vodolijax

    9. septembar 2023 | 16:13

    Da neće i on da kupi stan pošto kaže vidimo se u utorak......Investitor je započeo temelje još jedne zgradu blizu Stanijine.....

  • Svetlana

    9. septembar 2023 | 22:01

    Ovo dvoje su i dalje zajedno, mudri skrojili priču da je Stanija izgubila bebu, da ih ne bi osudjivali za prevaru, a Stanija je sve znala za njegovo bračno stanje, zato je i pisala da je njihova ljubav ilegalna. Mudra je ona, tvrdi nije znala da bi ispala žrtvica manipulatora, kako se ona izvuče na foru, tako je i tvrdila kad je bila s Volkovim da nije znala da je u vezi s Enom Popov, kakva folirantkinja, skida ženama muškarce, a pere se u rijalitiju da je časna i poštena preko tudjih ledja, kad se samo setim kako je kritikovala Lunu, a ona gora sto puta, nije njoj bitno je l' slobodan ili zauzet, bitno je da ima lovu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA