Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo da li će Maja Marinković večeras ući u "Zadrugu 7 Elitu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se starleta i otkrila detalje oko ulaska

  • 1
Maja Marinković Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kada je u pitanju rijaliti "Zadruga Elita", produkcija je već posle nedelju dana spremila iznenađenje za publiku. U pitanju su vanredna ubacivanja koja se očekuju večeras, a u spoljnom svetu se uveliko nagađa ko bi to mogao da postane novi učesnik.

Spekulisalo se da suu pitanju Mladen Vuletić i mnogi drugi, ali između ostalih i Maja Marinković.

- S obzirom na to da sam imala operaciju, i dalje neću ulaziti u Elitu. Postoperativni oporavak teče odlično, još malo i sve će da zaraste. Izgledam odlično - priznala za Marinkovićeva za Alo, te jasno stavila do znanja da će publika i njeni fanovi morati još neko vreme da sačekaju da ona postane deo rijalitija.

Podsetimo, starleta se pre nekoliko dana na jednoj privatnoj klinici podvrgla operaciji zadnjice, te je u svoju pozadinu ugradila čak 500 kubika.

Ona se redovno oglašava na društvenim mrežama i hvali svojom novom pozadinom , a nema sumnje da će je pokazati i u rijalitiju.

Maji su doktori naložili strogo mirovanje u narednom periodu, te da prvih 14 dana leži na stomaku, dok potpuni oporavak traje mesec dana.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Marinković sa novom zadnjicom zaplesala uz hit o zauzetim muškarcima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemušti

    10. septembar 2023 | 09:35

    Šmitrović promenio ime rijalitija i opet po starom!Apsolutno sve na pinku je bez ukusa,svaku emisiju kao da vode loši glumci.blagi uzas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA