Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan žestoko odgovorio Asminu: "Idi uradi tehnički, spržen si od žutog"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na hrpu iznetih gadosti i optužbi sad je u svom stilu putem Instagrama odgovorio Dejan

  • 1
Dejan Dragojević printskrin: Youtube/AmigShow

Rat između Dejana Dragojevića i Asmina Durdžića ne jenjava! 

Nakon što je pobednik "Zadruge 5" žestoko prokomentarisao aktuelna dešavanja u rijalitiju "Elita", uzvratio mu je Stanijin bivši verenik.

Na gomilu iznetih optužbi sada je u svom stilu putem Instagrama odgovorio Dejan.

- Asim Betmen u usta mu ga m****m. Šutnula te Standža, kaže da nosiš fejk Versaći i da noge ti smrde kroz patike. I nisam Dejan Caroj***ć, nego Asimoje***ć. Ja sam tvoj Bob Kane, on je napravio Betmena, a ja ću tebe - piše na storiju, dok na sledećem stoji:

- Kako se osećaš kad kao otac iznosiš informacije da je žena (majka tvog deteta) narkomanka. Kako ćeš objasniti svojoj ćerki da si joj oskrnavio majku za sva vremena? I da je najgora na svetu... Rodila ti je onu lepotu. Idi opet kod Karamujića da ti uradi tehnički, spržen si od žutog. I zašto si sina strpao u dom?

- Ti si socijalni radnik, svu svoju decu si u dom poslao. Ti si najgori otac babo veka... Ne živim na marsu i ne preti mi, jer ako tebi krenu svi Stanijini zvaćeš Elon Muska da uzmeš kartu za Neptun. Ne brani ti Staniju, nije ti dete rodila i nemaš ti uslove za nju šupalj džep. Obezbedi svoju krv, osiguraj dom, ne budi džek kad si krek, skini se sa kašike. Dosta od mene, upali Tiktok da te giftam - napisao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Uhvatili smo Staniju pred beg u Ameriku! Evo ko ju je dovezao na aerodrom i šta joj je Asmin obećao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA