Vreme čitanja: oko 1 min.

Desingerica se oglasio nakon hapšenja: "Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ja hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjen i koliko sam kažnjen, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo - rekao je Desingerica

  • 11
Desingerica Foto: M. M./ATAImages

Reper Dragomir Despić Desingerica pušten je sa policijskog zadržavanja nakon što je priveden na paliluli zbog vožnje pod dejstvom narkotika.

Njemu je bilo određeno zadržavanje do 12 sati, a obratio se svojim pratiocima na Instagramu kada je napustio policijsku stanicu.

- Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je juče počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, bajo, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao što izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se juče završila sezona nastupa, celo leto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovek, bez tenzije, poziva, nastupa i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjen i koliko sam kažnjen, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo - rekao je Desingerica u svom oglašavanju na storijima.

Reper je negirao korišćenje droge, a priznao je prekoračenja brzine.

Po nalogu sudije za prekršaje, u određenom roku treba da donese zaključen sporazum o priznanju prekršaja za brzinu. Za narkotike mora da donese nalaz lekara, analizu krvi. Ukoliko ne dostavi te dokaze u predviđenom roku, sudija za prekršaje će da ga kazni i za prekoračenje brzine i za vožnju pod dejstvom droge.

Podsetimo, kako je ranije navedeno Dragomir Despić Desingerica uhapšen je u petak na Paliluli jer je vozio bez tablica, a bio je pozitivan na kanabis, zbog čega mu je određeno zadržavanje do 12 sati.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica: Moju ćerku niko neće udarati patikom po glavi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok27

    10. septembar 2023 | 10:00

    Vozio brzo,bez tablica,pod uticajem narkotika,sa palicom u gepeku...bajo moj pa ti si i za Laze tezak slucaj.

  • XY

    10. septembar 2023 | 11:08

    Znači policija laže, a on nema vreme sada da objašnjava šta se desilo pošto je na odmoru? Hoće to, ali kada bi smo bili 🐿️🐿️.😀

  • Misa

    10. septembar 2023 | 10:06

    Jeste hapsi policija zbog brzine. Vidi se na njemu da je nevin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA