Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ana se neće pojaviti u mom filmu": Rasta otkrio detalje novog projekta, pa spomenuo bivšu ženu

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Imao sam tremu prvi put posle dugo vremena. Imao sam i odgovornost", kaže reper

  • 3
Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta Foto-kolaž: Anotnio Ahel/ATA Images, Marko Jovanović

Stefan Đurić Rasta objavio je nedavno zvanični trejler za autobiografski film pod nazivom "3211" koji će 21. septembra početi da se prikazuje u svim bioskopima širom Srbije, dok je svečana premijera zakazana za 19. septembar.

Tim povodom, reper je sada prokomentarisao detalje sa snimanja filma.

- Imam lep razlog da ustanem ranije. Imam sreće da Tara ima lep ritam spavanja. Ona odspava, a ja mogu svašta nešto da završim dok ona ne ustane - rekao je Rasta na samom početku gosotvanja u Jutarnjem programu kod Dee i Sarape, a onda detaljno progovorio o zatvorskim danima koji su Rasti bili inspiracija za autobiografski film.

- Ja sam uvek pričao da će me Tara pitati gde sam bio sve to vreme, na najboji način ću moći da joj objasnim zbog čega sam joj nedostajao toliko. Nisam želeo da mi Tara dolazi u posete, mislila je da sam u Nemačkoj. Uvek će doći momenat da se sve objasni. Sve se dešava s razlogom... To je jedna forma koju smo napravili možda revolucionarno, mi ga zovemo muzički film, ima elemenata drame, prvi put sam ja u ulozi glumca. Glumim sebe. Gledaoci će moći iz mog ugla da vide šta se desilo bez nekog ulepšavanja. Priča je poučna, nije glorifikovanje, nema eksplicitnog sadržaja. Zaista pametno priča priču koja će dati dosta dobre zaključke - rekao je reper.

Kaže da su dani u zatvoru bili teški, ali pamti i lepe trenutke.

- Nimalo nije bilo smešno biti tamo, sve je za ljude. Ili si bio u vojsci ili u zatvoru, što kaže moj deda. Naučiš šta je disciplina. Unutra nisam imao nikakvih problema zaista. Imao sam koliko toliko lepe momente i tenutke. Ja sam vernik i gledam prvo da se zahvalim Bogu i gledam šta mogu u tom trenutku da radim i kako da racionalizujem. Pisao sam unutra album, scenario za spot... Ja sam u jednom momentu samo jurio za sveskom i olovkom i pisao sam pesme. Neke sam prodao, neke sačuvao. Radujem se kao da mi je prvi album. U jednom momentu sam imao kućnu ćeliju koja je bila kao zatvorska. Nosio sam nanogicu. Voleo sam da pozovem komšije da dođu da vide kako to izgleda - kaže Rasta i dodaje:

- Postoji velika ekipa poznatih glumaca. Sultanović, Rale Milenković. Imao sam tremu prvi put posle dugo vremena. Imao sam i odgovornost. Lako je raditi sa veličinama, bio sam oduševljen. Tare ima u filmu kao neizostavni deo mog života, ona je stalno prisutna... Ana nema udeo u filmu, ja sam prvi bio u nekom momentu da se ona pojavi da glumi sebe. Imao sam mnogo materijala, ali žao mi je. Možda ću neki deo materijala da stavim u spot - poručuje Đurić.

(Telegraf.rs)

Video: Uhvatili smo Rastu sa ćerkicom, novom devojkom i roditeljima na aerodromu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    11. septembar 2023 | 13:38

    Onakva lepa i negovana žena šta je radila sa čovekom koji je na glavi nosio ubuđalu frizuru......kao da nije bila svesna svog kvaliteta.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA