≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milena Kačavenda prekršila glavno pravilo rijalitija: Čeka se hitna reakcija Velikog šefa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nikako nije smela da uradi

  • 0
Marko Đedović, Milena Kačavenda Printskrin: Zadruga Official

Ponedeljak u Beloj kući je rezervisan za podelu budžeta, međutim i biranje potrčka je na rasporedu, a glavno pravilo rijalitija jeste da je to isključivo odluka vođe, što je ove nedelje Milena Kačavenda.

- Dobar dan! Bila sam kod lekara, na kontroli povodom terapije, brzo smo se vratili. Čula sam da sam vođa i šta sada treba da radim, da delim budžet i izaberem potrčke. Koga da izaberem, Mentolku? - upitala je Kačavenda.

- Ma ne bih im ja davao na značaju previše. Vidiš da se vraćaju, jer što ih više budemo (khm...) biće bitniji. Imaš bre dosta njih tu... Teodoru i Nikolu, juče je bacio između kreveta i krenuo da je ljubi - dao je ideju Marko Đedović.

- Jaoj da, Nikolu i Teodoru da stavim, ma do j*ja! - oduševljeno je rekla Milena, uz konstataciju da treba nešto da obrazloži, te da joj je potrebna pomoć oko toga.

Jasno je da je strogo pravilo koje je napisano još od prve sezone to da vođa mora sam da donese odluku, te se povodom toga čeka reakcija produkcije.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 @samo.realno6 је поделио/ла објаву

(Telegraf.rs)

Video: Kačavenda pred ulazak u Elitu otkrila: "Obelodaniću šta su mi pakovali Ana i Aca"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA