Vreme čitanja: oko 2 min.

Indira Radić konačno u javnosti sa sinom Severinom! Oženio je Ruskinju, a za majku radi važne stvari

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je pevačicin ponos

  • 2
Šminker Dušan Lazić rođendan Indira Radić Indira Radić / Foto: Mileta Mirčetić

Indira Radić (57) pojavila se prošle noći sa sinom Severinom na rođendanu svog šminkera, a to je ujedno i jedno od njenih retkih pojavljivanja sa naslednikom u javnosti. Ono što je malo poznato javnosti jeste da Severin mami piše i pesme, pa joj je tako uradio album "Niko nije savršen".

Pevačica je ponosna na svog naslednika koji joj je podario i najveću radost u životu - unuka Mihaela, kog je Severin dobio sa prelepom Ruskinjom Elinom.

- Postala sam baka jednog prelepog dečaka koji se zove Mihael. Neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju deca, jer deca su najveće bogatstvo na svetu - izjavila je Indira kada je postala baka.

- Jednog dana kaže on meni idem do Moskve. Prvo sam pomislila da ide u hotel "Moskva" na Terazijama i pitam ga šta će tamo. "Ne, mama, ja idem u Rusiju." Otišao je na tri dana da vidi Elinu. Kad se vratio, stalno su bili na Skajpu, svakodnevno su se čuli i shvatila sam da je to ljubav - ispričala je jednom prilikom pevačica.

- Svaki put kad bih se ja za vikend ukrcala u avion, da nastupim u Švajcarskoj ili Nemačkoj, on bi odmah odleteo u Moskvu. To je krio od mene, pozajmljivao je novac od prijatelja da ja ne saznam. Onda je jednog dana rekao da se ženi - objasnila je Radićeva.

Kako je istakla, Elina joj je kao ćerka.

- Otkako se moj sin oženio i doveo snajku Elinu, ja sam dobila ćerku. Ceo život sam o tome maštala i želja mi se ispunila. Savršeno smo se uklopile, kao sudbina da nas je spojila. Bolje se sa njom slažem nego sa sinom - ispričala je Indira jednom prilikom.

Inače, Indira je za Severina vodila i sudsku borbu, pošto ga je svojevremeno njegov otac bez njenog znanja odveo u Bosnu i Hercegovinu.

(Telegraf.rs)

Video: Miroslav Ilić o zabrani srpskih pevača u Hrvatskoj: "Ja ne spadam u cajke, kao moje kolege"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA