Vreme čitanja: oko 3 min.

Karleušin najbliži čovek pomaže Vojažu oko koncerta u Beogradu! Ovaj njegov savet mu se "urezao" u glavu

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ekipa Telegraf letos je prva usnimila pevača sa njegovom novom devojkom, a sada je Vojaž otkrio i kako se ona nosi sa njegovom popularnošću

  • 0

Reperi Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući organizovali su druženje sa medijima, a povod je njihov prvi solistički koncert u Beogradu, 6. oktobra u Luki Beograd.

Tim povodom porazgovarali smo sa mladim Mihajlom o karijeri, privatnom životu, ali i o Desingerici, koji je jedan od gostiju na njihovom koncertu, a za koga se vežu brojni skandali i na meti je javnosti.

Vojaž je na samom početku razgovora istakao da se raduje koncertu budući da je u njegovom rodnom gradu.

- Prvi solistički koncert, nesto čemu sam se jako nadao još kao klinac. Drago mi je što će se desiti u mom rodnom gradu. A što se tiče gostiju, ne bih nekoga posebno izdvajao, problem je da nabrojim sve, ne bih nekoga da izostavim - rekao je on za Telegraf na samom početku i dodao zašto nisu "pucali" na Arenu.

- Nismo jos uvek spremni za Arenu. Treba ići stepenik po stepenik - istakao je on.

Veruović se dotakao i skandala oko Desingerice i privođenja, budući da će on, kao i Pljugica, biti gosti na njihovom koncertu.

- Ne mogu da komentarišem privođenje. Nismo se čuli, poslao sam mu samo poruku jel sve okej, jer smo pre svega prijatelji. Sav ovaj pritisak koji se njemu stavlja na vrat je bespotreban, postoje mnogo veći problemi od Desingerice. Pritisak na njega je neosnovan. Čitao sam te neke komentare i mnogi ističu da je taj neki muzički pravac koji mi radimo loš po omladinu. Vreme ide i roditelji ne razumeju ovu muziku koju mi danas slusamo - iskren je bio Mihajlo.

Vojaž nije hteo da nam otkrije ko će sve, van spiska, naći na bini sa njima.

- Uf, ne smem još da otkrivam, ali bice neko ozbiljno ime - rekao nam je on.

Ekipa našeg portala Telegraf.rs letos je prva usnimila pevača sa njegovom novom devojkom, a sada je Vojaž otkrio i kako se ona nosi sa njegovom popularnošću.

- Opekao sam se poslednji put kad sam mislio da je privatno ono što treba da bude javno. Ta veza je jedina stvar koja je samo moja i potrudiću se svim silama da to tako bude. Da nije izašlo javno iz Telegrafa to da smo na plaži i da nije bilo hiljadu Šerloka, to niko ne bi saznao jer stvarno uživam sa tom devojkom i zelim da ostane tako. Ne interesuje je uopšte to, ne želi da bude deo toga, nema neko izgrađeno mišljenje. Živi u potpunom drugom svetu od mene i privlači me što sam našao suprotnost od mene - istakao je Vojaž.

Kada smo Vojaža pitali ko mu sve pomaže oko koncerta i sa kim se to savetuje, mladi reper je iznenadio odgovorom.

- Moram da se zahvalim menadžeru Jelene Karleuše, Zoranu Birtaševiću, sa njim sam dosta razgovarao i objašnjavao mi je kako zapravo taj javni nastup mora da izgleda. Rekao mi je da se na koncertu ne gleda zarada, nego da se impresionira. To mi sada gađamo, scena kakva do sada nije bila, nastup kakav do sada nije bio. Želimo da budemo prvi članovi modernog repa koji će to da urade - otkrio nam je Vojaž i istakao da se sa Jelenom nije čuo, ali se redovno čuje sa Zoranom, budući da se i privatno druže.

- Nisam se čuo sa Jelenom, sa njim imam prijateljski odnos i koji god mi savet treba njega pitam i nesebično mi pomaže - dodao je Vojaž za Telegraf.rs.

Ceo intervju i šta nam je to sve Vojaž otkrio pogledajte na vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno: Snimak Vojaža sa novom devojkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA