Vreme čitanja: oko 1 min.

O haljini Saške Đoković koju je nosila na krštenju sina će se tek pričati: Mlada mama pokazala savršenu figuru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodica Đoković u belom

  • 2
Jelena Đoković Pritnskrin: Instagram/tina_ivic

Voditeljka Saška Veselinov i Đorđe Đoković krstili su dete danas u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a ponosna mama je blistala u elegantnom izdanju.

Saška je ponela belu haljinu, uz telo, te je svima bilo jasno da je liniju dovela do savršenstva nakon samo godinu dana od porođaja.

Ni Đorđe nije zaostajao kada je stajling u pitanju, pa je poneo belo odelo, a i mali Aleksandar je takođe bio u istom tonu.

Inače, slavlju su prisustvovali Novak i Jelena, Marko sa devojkom kao i fudbaler Mihailo Milutinović sa suprugom, voditeljkom Tijanom Stoisavljević.

Podsetimo, Đorđe i Saška su se inače venčali sredinom septembra prošle godine i napravili su luksuzno slavlje na dve lokacije u Beogradu i u Crnog Gori na plaži. Na veselju su pevale mnoge javne ličnosti poput Saše Kovačevića, Milice Pavlović, Aleksandre Prijović, kao i mnogi drugi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    12. septembar 2023 | 18:33

    Haljina joj je tesna. Ne razumem zasto zene koje su vitke nose haljinu manji broj kad u njoj izgledaju kao da imaju visak kilograma.

  • Gordana

    22. septembar 2023 | 00:55

    Mislim da crkva nije mesto za predstavljanje bili kakve "linije". Time je predstavila svoju kulturu i obrazovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA