Vreme čitanja: oko 1 min.

"Smeće malo..." Isplivale poruke Ane Ćurčić u kojima užasno vređa Anđelu Đuričić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stranica "Izigrane lavice" izbacila je prepisku sa Anom, kao i Ćurčićkinu glasovnu poruku, gde ona vređa Anđelu i pojašnjava da je nije podržala zato što je Anđela, već jer je bila žrtva nasilja

  • 6
Anđela Đuričić i Ana Ćurčić Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Kobra

Po izlasku iz prethodne sezone Zadruge, Ana Ćurčić stekla je dosta neprijatelja. Između ostalih, među njima je i njena bivša kuma Milena Kačavenda koja svakodnevno u Eliti iznosi prljav veš o svojoj nekadašnjoj drugarici. 

I neki od Aninih fanova razočarani su njenim ponašanjem, pa su na Instagramu promenili ime u "razočarane lavice".

Sada su odlučili da objave i poruke koje su razmenjivali sa njom dok su bili u ljubavi, a u kojima ona vređa suparnicu Anđelu Đuričić.

Tada se pojavila informacija da je Ana podržala devojku koja joj je preotela Zvezdana Slavnića, ali ona tvrdi da to nije tako.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Tako je stranica "Izigrane lavice" izbacila prepisku sa Anom, kao i Ćurčićkinu glasovnu poruku, gde ona vređa Anđelu i pojašnjava da je nije podržala zato što je Anđela, već jer je bila žrtva nasilja.

- Jao, smeće malo crnogorsko... - skandalozna je rečenica koju je izgovorila Ana, vređajući je na nacionalnoj osnovi.

- Ja pružila podršku? Nisam ja njoj pružila podršku, nego bilo koja žena da je (žrtva nasilja). Ali to ću u ponedeljak u "Narod pita" da objasnim - počela je ona i otkrila da ne sme previše da priča jer se za sve pita njen partner s kojim je u međuvremenu raskinula, Aca Bulić.

- To mora Aca da mi kaže šta da kaže, jer više ne smem ništa dok njega ne pitam što se tiče "lajvova" i svega, imam zabranu - govorila je Ana.

(Telegraf.rs)

Video: Bivša rijaliti učesnica zatekla krš i lom u stanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 14. septembar 2023 | 10:38

    Istinu je rekla. Dođu iz okolnih zemalja u Srbiju i napadaju nas Srbe i vređaju na nacionalnoj osnovi. Treba ih oterati iz Srbije 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • JEDINA ISKRENA

    14. septembar 2023 | 13:29

    I dalje tvrdim da je Andjela Djuricic NAIVNA i NEISKUSNA 24. god. devojka, jedina ISKRENA BILA u toj zadruzi, i zato je sebi i roditeljima unistila zivot ( sad se bori da se oporavi radom na drugoj tv). Sve krimilalci veci ili manji Zvezdan Slavnic, Curcic Ana itd bili oko nje - a ona voli bezuslovno onog kriminalca Zvezdana...i nije svesna nicega bila... i nije nikoga slušala. I to da je jedina BILA ISKRENA - shvatice jednom i Milica i Zeljko Mitrovic i svi drugi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA