Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljene slike Milene Kačavende sa psihijatrije! Ovim je Ana ucenjivala kumu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

U emisiji "Pretres'' ona je otkrila da postoji fotografija iz psihijatrijske ustanove, koju je poslala svojoj kumi, a s kojom je ona sada ucenjuje

  • 1
Milena Kačavenda Foto: Twitter/ Neeessss, Marko Jovanović

Bivša kuma Ane Ćurčić Milena Kačavenda nedavno je inela bolne detalje iz svoje prošlosti, kao i da je bila na klinici za odvikavanje.

U emisiji "Pretres'' ona je otkrila da postoji fotografija iz psihijatrijske ustanove, koju je poslala svojoj kumi, a s kojom je ona sada ucenjuje.

O tome je otvoreno pričala pred milionima gledalaca, a sada se na Tviteru pojavila ta fotografija.

- Postoji jedna fotografija na koju sam se ja šokirala, vezano za period posle moga razvoda. Otišla sam na kliniku koja se bavi bolestima zavisnosti. Slika moja je iz bolnice gde sam bila zbog insomnije i hiperbulimije. Uradili su mi psihoanalizu i rekli da je dobro što sam došla, završila sam 7 dana psihostabilizaciju - počela je Milena pa nastavila:

- Uzima moj selfi iz bolnice gde imam aparat koji stimuliše mozak da proizvodi hormon sreće. Tu fotografiju ona daje svojim lavicama. Ja sam je zaklela u dva deteta da, kada izađe, da je odvedem na tu istu psihostabilizaciju, a kada je izašla nije htela da čuje, da bi meni pretila sa tim fotografijama - rekla je Milena.

(Telegraf.rs)

Video: Milena Kačavenda brutalno oplela o kumi pred "Elitu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    14. septembar 2023 | 13:35

    Milena je zena zmaj! Veliki covek sa velikom empatijom... prijatelj do koske!!!Neka se stide i stave prst na celo svi koji je prozivaju i zele da ukanale.Zao mi je takvih osoba.. tako pokazuju ko su oni!!!Milena do pobede!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA