Vreme čitanja: oko 1 min.

Veljko Ražnatović emotivan: Bogdana je stub koji održava celu porodicu, brine o meni i deci, žena za poželeti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veljko nikada nije krio koliko je privržen porodici i svojoj supruzi, koja mu je podarila sinove Željka i Krstana

  • 2
Anastasija Ražnatović, Rodjendan Foto: Nikola Tomić

Bokser i sin Cece Ražnatović,Veljko Ražnatović ne krije da mu se život promenio iz korena nakon što je upoznao sadašnju suprugu Bogdanu.

Naime, par je posvećen sinovima, a Veljko uvek ističe da je ona supruga za poželeti i stub porodice.

- Ona je stub koji održava celu porodicu. Brine i o meni i deci. Moja su sada neka druga zaduženja, ali naravno i ja čuvam decu, da neko ne pomisli da ne, ali znatno manje od nje. Ona je uzela sve to na sebe. Žena je za poželeti - istakao je Ražnatović između ostalog.

Veljko je prokomentarisao i podršku svoje majke, folk dive Cece Ražnatović, otkrivši tom prilikom da li je pratiti njegov sledeći meč.

- Ona ima koncet na dan meča, ali biće joj javljeno iz minuta u minut šta se dešava. Pogledaće kad god je u mogućnosti, ne teram je. Shvata ona da je to moj put koji sam odabrao, i to je kao da ja neću da odem na njen koncert - rekao je Ražnatović u emisiji "Ekskluzivno".

Bogdana Veljko Ražnatović Printskrin: Instagram/veljkoraznatovic

Podsetimo, bokser Veljko Ražnatović uživa sa suprugom Bogdanom i sinovima u Titelu, gde i inače sagradili i porodični dom.

Veljko je u više navrata istakao kako je jedva čekao da pobegne od gradske vreve, stoga i ne čudi što je par sebi u pomenutom gradu napravio pravu malu oazu mira.

Ražnatovići imaju veliko dvorište, mini park za decu, a tu je i teretana na otvorenom kako bi Veljko vežbao i spremao se za mečeve.

(Telegraf.rs)

Video: Ni pljusak mu nije mogao ništa: Veljko Ražnatović na litijama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA