Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čekaj da se svučem": Isplivao šok snimak Aneli Ahmić star 7 godina, izgledala je potpuno drugačije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aneli je bila gošća jedne emisije, a njene izjave šokirale su i voditelja

  • 5
Aneli Ahmić Printskrin: Tiktok/balkanska_kafana_

Takmičarka Elite, Aneli Ahmić, pažnju javnosti privukla je nakon što je prilikom dolaska u studio optužila Staniju Dobrojević da joj je ukrala muža.

Naime, mnogi ističu da su njene izjave u rijalitiju kontradiktorne, budući da je svog bivšeg, biznismena Asmina Durdžića, optužila za brojne stvari, a on se u spoljnom svetu trudi da dokaže suprotno.

@balkanska_kafana_ #aneliahmic #elita #elita7 #zadruga #zadruga7 #stanijadobrojevic #srbija #srbijatiktok #srbijafyp #srbijaviral #video #videoviral #tiktok #tik_tok #trending #trend #popular #popularcreator #populartiktok #popularvideo #balkan #balkantiktok #balkanci #balkanmusic #balkanfyp #balkanfyp #balkanviral #popularno #viralno #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkan #zatebestranabalkan ♬ original sound - Valentino

Sada se pojavio snimak Aneli star 7 godina, tada je bila gošća u emisiji "Zvezda na 24 sata", a izgledala je neprepoznatljivo.

Aneli je tada bila brineta, nije znala oznaku za kvadratni metar, a ono što je posebno šokantno je što je voditelju u toku priloga rekla, na njegovu konstataciju da izgleda lepo, da "sačeka da se skine".

@balkanska_kafana_ #aneliahmic #elita #elita7 #zadruga #zadruga7 #stanijadobrojevic #srbija #srbijatiktok #srbijafyp #srbijaviral #video #videoviral #tiktok #tik_tok #trending #trend #popular #popularcreator #populartiktok #popularvideo #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkan #balkan #balkantiktok #balkanci #balkanfyp ♬ Tuckavacc - Desingerica & Pljugica

Mnogi u komentarima ističu kako je Aneli oduvek želela da bude popularna i da su ovi snimci dokaz, i da ne preza ni od čega kada je u pitanju slava i zastupljenost u medijima.

(Telegraf.rs)

 

Video: Uhvatili smo Staniju pred beg u Ameriku! Evo ko ju je dovezao na aerodrom i šta joj je Asmin obećao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA