≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo! Evo u kakvom je stanju Deniz Dejm nakon što je završila u Urgentnom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njoj je stavljena mitela, odnosno steznik kojim joj je pričvršćena povređena ruka

  • 2
Deniz Dejm Deniz Dejm / Foto: ATA Images

Bivša učesnica Zadruge, Deniz Dejm sinoć je navodno pretučena na jednom beogradskom splavu, nakon čega je završila u Urgentnom centru.

Kako saznajemo, ona je oko jedan sat iza ponoći puštena kući, a zadobila je povredu ruke.

Deniz je u Urgentni došla malo pre ponoći, a dežurni lekari ustanovili su joj povredu lakta, tačnije kontuziju lakta i nadlaktice.

Njoj je stavljena mitela, odnosno steznik kojim joj je pričvršćena povređena ruka.

Podsetimo, incident se navodno desio ispred jednog prestoničkog splava, a zadrugarka je završila i u Urgentnom, odakle se oglasila.

Dejmova se sinoć našla na proslavi rođendana svog prijatelja, gde se celu noć zabavljala bez problema, da bi joj u jednom trenutku prišao nepoznat muškarac u alkoholisanom stanju. Aktraktivna starleta ga je najpre kulturno odbila, rekavši da nije zaintersovana za bilo kakvu komunikaciju sa njim, međutim, on to nije hteo da prihvati, te ju je najpre verbalno napao, a zatim se navodno i fizički obrušio na nju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    18. septembar 2023 | 10:48

    Nije bitno da li je starleta ili bilo koja druga zena, kada zena kaze "ne", to znaci "ne" i krajnje vreme je da muskarci to shvate i prihvate. Da li zene treba vecito da budu u strahu od fizickog (pa i verbalnog) nasilja zato sto odredjeni tipovi smatraju da imaju bogom dano pravo na seks, drustvo odredjene zene i njenu poslusnost? Najostrije kaznjavati ovakve ispade!!! I da, znamo mi da nisu svi muskarci takvi, ali nikome ne pise na celu kakav je, a ovakvi zlotvori nimalo ne pomazu. Krajnje vreme je da celo drustvo shvati da nema zene koja nije pretrpela neki vid nasilja i ne oseca strah onog trenutka kada mora bilo kuda da se krece sama. Vreme je da se poradi na tome, i za edukaciju muskarca kako da se ponasaju prema zenama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA