Vreme čitanja: oko 1 min.

Sto ću čuda učiniti: Dragana za šest sati prodala pola kapaciteta Arene

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo šest sati od početka zvanične prodaje ulaznica bilo je dovoljno fanovima Dragane Mirković da zauzmu pola kapaciteta Arene za spektakl koji će folk zvezda održati 29. decembra u Štark areni

  • 1
Dragana Mirković Foto: Miomir Milić

Nezapamćeno interesovanje koje je trajalo još u pretprodaji za registrovane korisnike samo se nastavilo, pa je tako na hiljade ljudi već od deset sati ujutru čekalo da dođe do svojih mesta za koncert kojim će regionalna zvezda početi proslavu 40 godina karijere.

Ako se po jutru dan poznaje, kao i pre deset godina, najveća dvorana na Balkanu biće mala da primi sve one koji žele da prisustvuju koncertu pod nazivom Do poslednjeg daha, koji će zvanično obeležiti i otpočinjanje njene istoimene turneje.

Ulaznice za koncert koji organizuje Skymusic dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat), na blagajnama Štark Arene i Doma Omladine i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak

    18. septembar 2023 | 17:57

    Bravo narode sa kupljeni ulaznicama. Bravo dragana jer tvoj talenat koji je privremeno šutnut u zaborav da bi uspela druga osoba jer je bila njegova supruga. To si ti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA