Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojaž se pojavio na koncertu JK pa prokomentarisao njene albume: "Alfa nije moja šoljica čaja, Omega je bolja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Došao je u pratnji prijatelja, pa nam je otkrio zašto sa njim nije lepša polovina

  • 0

Pop zvezda Jelena Karleuša večeras održava spektakularni koncert u Beogradu na vodi, koji je potpuno besplatan za sve posetioce.

Jelena će večeras predstaviti pesme sa svoja dva nova albuma "Alfa" i "Omega", koji ovih dana haraju muzičkim plejlistama.

Brojne poznate ličnosti došle su da podrže Jelenu, a među njima je i mladi popularni izvođač Mihajlo Veruović Vojaž. Pred našim kamerama, Vojž je dao svoj komentar o Karleušinim novim pesmama.

- Prvi album "Alfa" nije moja šoljica čaja, "Omega" mije mnogo bolji. Mislim da svako ko je rođen ovde ima muzički gen da mu se svidi taj tip muzike, ja nisam ništa drugačiji. Mom ukusu je bliža "Omega" zaista - rekao je Vojaž.

O zajedničkoj saradnji sa Jelenom, mladi reper je rekao:

- Nije bilo priče da ćemo sarađivati, nismo u tom smislu razgovarali. Više je bilo prijateljskih razgovora i saveta. Ja sam pokazao poštovanje njoj i ona je pokazala poštovanje meni, ali što da ne. Volim da eksperimentišem sa muzikom. Ako napravimo nešto za šta se do sada nije čulo, ja sam uvek za - otkrio nam je Veruović.

Na koncert je došao sa drugarom i menadžerskim timom, pa smo ga pitali zašto nije poveo devojku.

- Ne želim da je eksponiram javno. Znam da znate za nju, ali ne morate da saznate još više. Ona živi neki drugi život i ništa je vezano za javni život ne zanima i meni je jako drago, nadam se da će ostati tako - rekao je Vojaž a celu izjavu poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Vojaž o novoj devojci i Desingerici: Priznao i ko mu pomaže iz Karleušinog tima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA