Vreme čitanja: oko 1 min.

U publici nastao muk: Karleuša minutom ćutanja završila koncert u Beogradu, a onda najavila veliko iznenađenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na hiljade ljudi večeras je bilo na koncertu pop dive u Beogradu na vodi

  • 18

Pop zvezda Jelena Karleuša večeras je održala spektakularni koncert u Beogradu na vodi, koji je bio besplatan za sve posetioce.

Brojne poznate ličnosti došle su da podrže Karleušu, a među njima su: Nataša Bekvalac, Mihajlo Veruović Vojaž, Edita Aradinović, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i drugi.

Binu sa divom večeras su delile velike zvezde, kao što su Milica Pavlović, reper Devito, Mimi Mercedez i Sajsi MC.

Atmosfera je bila uzavrela celu noć. Jelena je promenila bezbroj kostima, gotovo za svaku numeru imala je novu odevnu kombinaciju.

Kao što smo već pisali, koncert je započela najpopularnijom pesmom sa "Alfe", "Karlibič", a završila je numerom "Minut", koja simboliše minut ćutanja. U publici je u tom trenutku nastao muk.

- To bi bilo sve za večeras. Pre nego što završimo ovaj divan šou, ja bih vas zamolila za jedan minut. Minut za sve one koji su i meni i svima vama pravili probleme, spoticali, činili sve da vam otežaju život... Zbog toga, zbog njih, mi smo danas bolji i jači ljudi. Molim vas za minut tišine - govor je kojim je Jelena završila večerašnji koncert, a zatim je uzviknula "Hvala im".

Jelena se zatim još jednom zahvalila svima koji su večeras došli da je čuju i najavila još jedan veliki koncert u Beogradu.

- Hvala vam puno, vidimo se na velikom koncertu. Ja sam najavila 300.000 ljudi... Ljubim vas sve, ćao - poručila je za kraj Jelena Karleuša.

Podsetimo, numeru "Minut" Jelena Karleuša je posvetila svim ljudima koji je ne vole i koji su osporavili njen uspeh svih ovih godina, a pesma i album "Omega" se završavaju rečima "Hvala im".

(Telegraf.rs)

Video: Zgrabio JK oko struka, pa u glas zapevali "Nepogrešivo": Devito za Jelenin koncert obukao odelo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alfa

    18. septembar 2023 | 23:39

    Toliko zvezda u publici,toliko zvezda je nastupilo veceras,onolika zvezda održala koncert🙄🙄🙄definitivno cu poceti da navijam za PARTIZAN.ovo se ne moze izdrzati

  • Nenad

    19. septembar 2023 | 08:41

    Velika zvezda,a ulaz dzabe.Znaci opet drzava placa.Dobro je dok ne pocnu da nas vode na silu,da gledamo ,,zvezdu,,.A kolege poltroni pricaju kako je ,,pomerila granice,,

  • pitam zbog zabrinutog komšije

    18. septembar 2023 | 23:21

    a el bilo makar 300 000 gledalaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA