Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka Darka Lazića se baškari u apartmanima novog dečka! Biznismen je svuda vodi za sobom, a ona "gazduje"

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 10
Svadba Darko Lazić Branka Lazić / Foto: Marko Jovanović

Branka Lazić, majka pevača Darka Lazića, uživa u ljubavi sa Draganom Paunovićem, biznismenom koji živi na tri adrese - u Srbiji, Parizu i Holandiji.

Kako nam je rekao, daljina ne predstavlja problem njemu i Branki, a obzirom na to da stalno putuju zajedno, a za Telegraf.rs je potvrdio da drugu polovinu septembra provode na planini.

Oni uživaju u njegovim apartmanima na Zlatiboru, a mi smo došli do fotografija koje pokazuju kako se Branka baškari u njima. Darkova majka uživa u svemu što joj je život doneo nakon smrti muža Milana, a Dragan se maksimalno trudi da joj ulepša svaki dan koji provedu zajedno.

Fotografije pogledajte u galeriji u nastavku.

Majka Darka Lazića za Telegraf potvrdila vezu sa biznismenom

Iako je prvobitno istakla da ne želi da daje izjave za medije, Branka je za Telegraf.rs ekskluzivno potvrdila da jeste u vezi sa Draganom.

- Šta da vam kažem, ja ne volim da eksponiram svoj privatni život u javnosti. Super mi je u vezi sa Draganom. Srećna sam i ispunjena posle dužeg vremena - kroz osmeh je rekla Darkova mama za naš portal.

(Telegraf.rs)

Video: Suza suzu stuže: Darku nije bilo dobro kad je ugledao mladu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    21. septembar 2023 | 12:08

    Juče 23 naslova o njima, danas već sedam. Da nije to malo previše o beznačajnim osobama? Nebitno što ne čitam tekst, ali sam naslov me iritira, a ne mogu da ga izbegnem.

  • srecko

    21. septembar 2023 | 11:08

    Vidim i on se usrecio😂😂😂

  • Sale

    21. septembar 2023 | 12:01

    Jadno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA