Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada se slave godišnjice braka a posebno 50 godina to je jedan izuzetan čin u životu dvoje ljudi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tako je i sa Bogoljubom i Milankom Karić koji su primer da brak sa puno razumevanja poštovanja i obostrane ljubavi može da traje

  • 0
Milanka i Bogoljub Karić Foto: Privatna arhiva

Svaka objava Bogoljuba Karića na društvenim mrežama izaziva orgomno interesovanje te je tako je i sa objavom povodom pet decenija zajedničkog života.

Rođena je ljubav mog života, Milanka, žena neverovatne snage, puna ljubavi za svoju porodicu, prijatelje, žena ogromne energije i filigrantske duše. Milanka je znala da me u teškim trenucima koje život donosi ohrabri da idem dalje i da ostvarujem svoje snove. Posvećena našoj deci, poslovnim obavezama, uvek se trudila da svoje znanje što više nadograđuje novim učenjem i proširivanjem vidika o životu i njegovoj važnosti u svakom od nas. Moja Milanka je posebno posvećena humanitarnom radu kome je poklonila najveći deo svoje karijere, kao osnivač i predsednik Fondacije Braća Karić, a koja je njena lična karta.

Prava ljubav nikada ne umire. Ona samo jača i postaje sve iskrenija kako vreme prolazi.

Imam sreću da je takva žena, moja supruga, najveća ljubav u mom životu, bude moja podrška i inspiracija - moja Milanka❤.

Dok slavimo još jednu zajedničku godinu zastali smo za trenutak da se setimo svih srećnih uspomena koje smo stvorii zajedno i nastavljamo pokazivati svetu da prava ljubav postoji. Neka svaki novi dan koji delimo, bude lepši od onog prethodnog.

Mnoge smo snove do sad ostvarili u braku koji smo pre 50 godina sklopili,

Mnoštvo ljubavi i radosti se među nama u ovih 50 godina održalo čistim i istinskim,

Milanka je majka naše četvoro dece, baka osmoro unučadi i gospodarica mog srca.

Hvala ti što si svojom ljubavlju, pažnjom i brigom uputila našu decu na pravi put, a uz moju podršku, stvorili smo prvenstveno čestite ljude od njih.

Hvala ti za ljubav koju si mi pružila, što si mi uvek bila moj najveći i najiskreniji prijatelj, što je naš dom uvek odisao posebnom toplinom i mirom.

Moj verni sapatniče, Milanka ljubavi moja, želim da osmeh bude najlepši ukras tvog lica, da sreća i radost budu tvoje drugo ime, da nas naša neraskidiva veza i velika ljubav vode kroz život zajedno sa našom porodicom.

Reči su malo da se opiše vreme u ljubavi koje smo proveli zajedno obogaćujući jedno drugo. Sigurno ništa na ovom svetu nije jače nego godine našeg zajedništva u braku.

Neka je Božije milosrđe uvek sa nama i budimo blagosloveni velikom ljubavlju.

Dragi naši,

Želimo da i vi sa vašom decom i unucima, doživite sreću, da vas poštuju i vole, onako kako nas Bog i vera uče i da ste i vi blaogosloveni velikom ljubavlju .

Srećan rodjendan🙏❤❤❤❤💯💯💐💐🌹Na mnogaja ljeta.

Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić❤️💜💗🎉🎊🥰💒🙏🏻😇😍✋🏼

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA