Vreme čitanja: oko 1 min.

Željka Bebeka napustio bend mesec dana pred koncert u Zagrebu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok se nekadašnji pevač "Bjelog dugmeta" priprema za koncert u hrvatskoj prestonici zakazanom za 28. oktobar, njegov bend je objavio da napušta pevača nakon 10 godina saradnje

  • 0
Željko Bebek Foto: Nikola Tomić

Jedan od najvećih rok pevača Željko Bebekslavi 50 godina karijere i tim povodom ove jeseni najavljuje veliki muzički spektakl u Areni Zagreb.

Dok se nekadašnji pevač "Bjelog dugmeta" priprema za koncert u hrvatskoj prestonici zakazanom za 28. oktobar, njegov bend je objavio da napušta pevača nakon 10 godina saradnje.

Članovi benda su se na Fejsbuku javno oprostili od saradnje s Bebekom.

- Želimo da se zahvalimo Željku Bebeku na više od 10 godina poverenja i saradnje. Bila nam je velika čast - poručili su oni.

Novonastalu situaciju je prokomentirala Bebekova supruga Ružica koja je rekla kako ta odluka nije donesena tek sad, već da to traje još od ranije.

- Ta odluka nije donesena tek sad, to traje još od ranije samo smo mi dogovorili da se odradi što treba da se odradi s njima. Drugi bend je već odavno spreman - rekla je Ružica za "Story.hr", te potvrdila da s ocem i dalje nastavlja da sarađuje njegov sin Zvonimir, koji će s novim bendom takođe nastupiti u Areni.

- Naravno da će svirati s ocem, ovo nema veze s njim - rekla je Ružica.

(Telegraf.rs/ Story.hr)

Video: Nisam za duet sa Jalom i Bubom, nismo isti fazon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA