Vreme čitanja: oko 1 min.

Rada se na Grandu pojavila u haljini nalik venčanici: Izgledom pleni, a kad je podvrnula sevnule gole noge

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica izgleda nikad lepše

  • 0
Rada Manojlović Rada Manojlović/Foto: Mileta Mirčetić

Pevačica Rada Manojlović danas se pojavila na Košutnjaku, na snimanju emisije "Grand specijal".

Za ovu priliku, Radmila je odabrala predivnu belu haljinu, nalik onima za venčanje, a izgled je upotpunila srebrnim sandalama i torbom u istoj nijansi.

Dok je pozirala paparacima, pevačica je podigla haljinu i pokazala svoje vitke i duge noge. Iako gazi četvrtom decenijom, Rada Manojlović izgleda nikad bolje.

Inače, Rada je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa pevačem Harisom Berkovićem, a sada je ponovo sama i ističe da u tome uživa.

Jedan od razloga raskida sa Harisom je to što nije želela da rodi dete. Pevačica je zbog ljubavi patila od nesanice, kako je ispričala, pa je tada počela da koristi lek za smirenje.

- Ja sam to i Harisu pokušavala da objasnim, i drugima, ali oni svi misle da je do njih, u smislu sa mnom ne želiš dete... A ja, nekako... Osoba kojoj je potreban Ksanaks, koja ne može sama da reši taj neki verbalni problem, odnos sa ljudima, ne mislim da je spremna za dete i za vaspitanje deteta, ja koja bežim od svega - rekla je Rada.

(Telegraf.rs)

Video: Rada Manojlović o povratku Milana Stankovića na javnu scenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA