Vreme čitanja: oko 1 min.

Nataša Bekvalac na lečenju od bolesti zavisnosti: Godinama se bori sa problemom, sada potražila stručnu pomoć

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pored borbe s kilogramima, ovo je jedna od najtežih borbi", istakla je pevačica

  • 4
Jelena Karleuša, Koncert, Beograd na vodi Foto: Nikola Tomić

Pop zvezda Nataša Bekvalac se već neko vreme leči od bolesti zavisnosti od nikotina.

Pevačica je odlučila da stane na put svom višegodišnjem poroku i da se podvrgne lečenju. Ovo nije prvi put da Nataša ostavlja cigarete, ali je prvi put da to radi uz pomoć stručnih lica.

Ona, i pored velike želje da ostavi cigarete, nije u tome uspela, pa je umesto klasičnih, nastavila da koristi elektronske.

- Nataša godinama pokušava da se izbori sa ovim porokom. Pre nekog vremena je uspela da ostavi klasične, a onda se "navukla" na elektronske cigarete. Ona se hvalila tim svojim uspehom i na Instagramu, ali to nije dugo trajalo i nije uspela. Kada je shvatila da to ne može sama, rešila je da potraži pomoć stručnih lica i ode na lečenje. U sklopu terapije i borbe za zavisnošću, Nataša će razgovarati i s psihologom, a obaviće se i detaljne analize, kako bi se utvrdilo u čemu je koren njene višegodišnje borbe s nikotinom. Ovih dana joj je to prioritet. Uhvatila se ukoštac s tim problemom i rešila je da to istera do kraja - kaže izvor za Kurir.

Podsetimo, Bekvalčeva, koja je i vlasnica hita "Nikotin", pričala je u medijima o svojoj borbi s pušenjem.

- Pored borbe s kilogramima, jedna od najtežih borbi, a nije da ih nisam vodila, jeste borba sa cigaretama. Ova bolest zavisnosti u međunarodnoj klasifikaciji ima šifru F17. Dakle, ja imam šifru - priznala je Nataša, koja u ovoj svojoj muci ima punu podršku porodice.

Bekvalčeva je tokom godina ovaj problem pokušala da reši i akupunkturom, kao i čitanjem knjige koja govori o najlakšim načinima za ostavljanje cigareta, ali izgleda da nije imala preteranog uspeha.

(Telegraf.rs)

Video: Nataša na Jelenin koncert stigla u društvu starije ćerke: "Hana i ja stalno izlazimo u provod"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA