Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivše Uraganke se "iskulirale" na Karleušinom spektaklu: Đuskale na metar udaljenosti, ali se pozdravile nisu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve ovo samo je dodatno podgrejalo spekulacije koje se šire o bivšim Uragankama još od raspada grupe, da Ivana i nije baš u nekim odnosima sa Sanjom i Ksenijom

  • 1

Pop diva Jelena Karleuša pre tri dana priredila je spektakularni koncert u Beogradu na vodi, na kojem je pevala pesme sa novih albuma "Alfa" i "Omega", a pored brojnih kolega koje su se provodile u vip delu, slušale su je i bivše članice grupe "Hurricane", Ivana Nikolić i Sanja Vučić.

Naša ekipa pratila je koncert, a ono što nam je privuklo pažnju jeste upravo detalj da se bivše koleginice nisu javile jedna drugoj.

Iako su sedele na metar jedna od druge, odnosno delio ih je samo jedan sto, tokom trajanja čitavog koncerta nisu pogledale jedna drugu.

Sve ovo samo je dodatno podgrejalo spekulacije koje se šire o bivšim Uragankama još od raspada grupe, da Ivana i nije baš u nekim odnosima sa Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević.

Naravno, ovaj momenat "kuliranja" između njih dve nije potvrda njihove navodne svađe, jer postoji mogućnost da se zbog gužve nisu samo videle.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Prija i Tea izašle na binu usred nastupa Sanje Vučić i napravile lom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA