Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesna Zmijanac na prvom nastupu otkrila kako se oseća posle ugradnje baj pasa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki povratak jedne od najvećih zvezda na muzičku scenu nakon operacije su svi jedva čekali

  • 0
Vesna Zmijanac Foto: Promo/ Ivan Stanivukić

Sinoć je Vesna Zmijanac održala svoj prvi nastup nakon prinudne pauze i oporavka i to u restoranu "Sport" na Auto komandi.

Ona je stigla vrlo raspoložena, nije skidala osmeh sa lica, tako da se slobodno može reći da izgleda nikad bolje i nakon teškog zdravstvenog perioda, te je ponovo dokazala da je ništa ne može sprečiti da stane ispred svoje publike i zasija u pravom svetlu i zapave njene najveće hitove.

- Dobro sam, koliko može da bude dobro. Nikad u životu nisam imala pauzu da ne pevam šest meseci, nikada za pola veka, zato više nije pitanje para, ne mogu jednostavno da prihvatim, još mesec, dva da je bilo, ne bi bilo dobro.

Vesna Zmijanac Foto: Promo/ Ivan Stanivukić

-Ne mogu bez mikrofona, sve što ja znam da radim jeste da pevam i kuvam. Jako sam teško to podnela - priznala je Zmijanac.

Dokaz da je ona i dalje kraljica najboljeg provoda svedoči da su sva mesta za ovaj nastup bila rezervisana još pre tri nedelje.

A za sve koji nisu mogli da nađu slobodno mesto Vesna će se sa beogradskom publikom opet družiti 12. oktobra i to u restoranu "Dva Jelena".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA