Vreme čitanja: oko 1 min.

"Scena sa Teom bila je dogovor": Raskrinkana jedna od najvećih svađa na televiziji ikada, voditelj progovorio!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emisija je emitovana 2021. godine, a voditelj je tek sada progovorio o detaljima

  • 1
Tea Tairović Foto: Marko Jovanović

Pevačica Tea Tairović (25) gostovala je 2021. godine u emisiji "Zvezde Granda - specijal", a istu je u jednom trenutku demonstrativno i napustila.

Naime, Tea je gostovala kod voditelja Siniše Medića, a kada su na red došla intimna pitanja i privatan život pevačice, ona je ustala sa stolice i otišla.

Mnogi su bili šokirani postupkom pevačice, ali i na koji način voditelj postavlja pitanja, a sada je konačno otkrivena i istina.

Siniši je postavljeno pitanje da prokomentariše skandal sa Teom, a on je javno priznao da je to sve bio dogovor, kao i da su za to znali i publika i svi ostali koji su se u tom trenutku nalazili u studiju.

- Tea Tairovic je bila prosto dogovorena. Svima priča da to jednostavno nije istina. Ona se, između ostalog, nije ni preterano oglašavala, ali ljudi koji su bili u studiju i publika i gosti znaju da je to bio naš dogovor. Čitava scena je bila dogovor - rekao je Medić.

@televizija.e Medijski ratovi? 🤔 #teatairovic #eglam #tve #tve_montenegro #crnagora #montenegro ♬ original sound - Tv E

Podsetimo, Teu je voditelj Siniša Medić, između ostalog, pitao i da li joj je eksplicitni snimak, koji je procurio u javnost, pomogao u karijereri, ona je odbila da mu odgovori, a bila je i vidno iznervirana.

Nakon što je izvela svoju pesmu, Siniša je pitao Teu da li može da bude sa jednim muškarcem, ili mora da ima dva partnera, što ju je potpuno razbesnelo, pa je promenila i izraz lica.

(Telegraf.rs)

Video: Tea kakvu do sada niste videli: Pevačica ukrstila glas na nastupu sa preslatkim dečakom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaskolic

    21. septembar 2023 | 22:23

    Pa ova devojcica od voditelja namesta sve emisije i incidente

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA