Vreme čitanja: oko 2 min.

Godinama se ćutalo o tome šta radi i na koji način zarađuje Janjušev brat! Zbog ovoga je došlo do razdora?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sada zarađuje od toga što prodaje svoje gole fotografije i snimke

  • 1
Marko i Mihajlo Janjušević Foto-kolaž: Nikola Tomić, Instagram/jannmiha

Rođeni brat zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, otvorio je profil na društvenoj mreži za odrasle.

Mihailo živi potpuno drugačiji život od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a od nedavno je aktivan na platformi "Onlifens" na kojoj objavljuje provokativne fotografije od kojih zarađuje.

Janjuševićeve gole fotografije godinama kruže po mrežama, a sada je rešio i da ih unovči.

Mnogi ne znaju da je pre novog posla, Janjušević radio kao prodavac patika u jednoj prodavnici u Beogradu, zbog čega su ga znali u gradu.

Još od prvog ulaska Marka Janjuševića u "Zadrugu", na mreži "Twitter" pojavile su se Mihailove obnažene slike intimnih delova, koje je čak i on sam kačio, bez cenzure, a potom su osvanule i na aplikaciji za pripadnike LGBT populacije, međutim nije potvrđeno da li je to njegov profil ili je neko ukrao njegove fotografije, što se neretko dešava, kako bi neko sakrio svoj identitet.

Inače, o ovoj temi se Mihailo oglasio po prvi put, kada je opisao svoj odnos sa bratom i njegovo učešće u rijalitiju.

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života. Ovde stavljam kraj na Zadrugu jer ja imam svoj život, ne zanima me televizija. Pustite me da se skidam na OnlyFansu i Tviteru na miru!!! Stvarno ne želim da budem deo svega toga. Da želim, ušao bih i ja tamo. Hvala na razumevanju - napisao je Mihailo, pa se osvrnuo na svoju odluku da prodaje svoje golišave fotke.


- Okačio sam svoje gole fotke da, i znam šta to nosi sa sobom, ali neću da gledam kako me vređa neko bez razloga. Ne podržavam bilo kakav vid nasilja. Ne podržavam digitalno nasilje. Ne podržavam homofobične komentare, na tv-u, van tv-a, na Twitteru, van Twittera... Hvala - napisao je u objavi Janjušević.

(Telegraf.rs)

Video: Janjuš opleo po učesnicima Elite: "Ulazim sa onim teletabisima"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    22. septembar 2023 | 17:00

    Janjus kvaran kao supalj zub.nikad gora osoba se nije pojavila od njega. Zavidan ljubimoran sva najgore osobine ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA