Vreme čitanja: oko 1 min.

Zarađuje više od pola estrade, a živi kao podstanar: Rada mesečno plaća ogromnu kiriju i evo šta kaže o tome

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako ima stan i kuću, ne planira da reši stambeno pitanje u Beogradu

  • 9
Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Radmila Manojlović, jedna od najuspešnijih takmičarki "Zvezda Granda", godinama vredno radi i dobro zarađuje od nastupa.

Rada je poznata kao maherka u svom poslu, zbog čega je rado angažuju, pa gotovo svakog vikenda nastupa po regionu, Evropi i šire.

Iako može da živi na visokoj nozi i da se baškari, Radmila je veoma skromna i novac štedi i ulaže u nekretnine i porodičnu imovinu, a sada je otkrila da i pored svog stana i kuće, ona živi kao podstanar.

- Stan u Beogradu mi nije prioritet, zaista mi ne treba. Iznajmljujem ga, a imam stan u Požarevcu i svoju kuću u Četerežu. Ti kad imaš svoje, ti si gazda tog imanja, vlasnik. Zato se to zove imovina, to znači da imaš. Ja imam gde i nije mi bio prioritet da rešim to pitanje - istakla je pevačica.

- Naravno da je suludo da bacam tolike pare na kiriju, neću da pričam o kirijama, to je bolna tema, ali nekako nije mi to bio prioritet - istakla je Manojlovićeva za Blic.

Rada inače živi u iznajmljenom stanu na Vračaru, sa rođenom sestrom Marijom, koja je sprema i šminka za nastupe, što je Manojlovićeva više puta javno istakla.

(Telegraf.rs)

Video: Rada Manojlović o povratku Milana Stankovića na javnu scenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    22. septembar 2023 | 15:54

    Bolje bi bilo da je neki profesionalac šminka ...bar za nastupe......

  • Mihailović

    22. septembar 2023 | 15:46

    Pametan otplaćuje svoj stan,umesto stanarine plaća ratu kredita... Oni drugi isto otplaćuju stan,ali ne svoj već tuđi...

  • Daca

    22. septembar 2023 | 16:17

    A biološki sat tak, tak, tak,...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA