≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hejteri će reći da je Fotošop: Bijonse pre manje od 24h nosila iste čizme i naočare kao JK pre tri nedelje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bijonse je imala koncert na AT&T stadionu u Arlingtonu, dok je Jelena skupocene čizme i naočare nosila 31. avgusta, na reviji na kojoj je bila specijalna gošća u Amsterdamu

  • 8
Jelena Karleuša, Bijonse Printskrin: Twitter

Nebrojeno puta se pričalo o tome da neke od najvećih svetskih zvezda kopiraju stajlinge Jelene Karleuše, ali mnogi su to osporavali komentarima kako "svetske zvezde sigurno ne gledaju šta radi naša".

Međutim, brojni primeri govore sasvim dovoljno, a poslednji u nizu desio se prošle noći kada je najveća muzička ženska zvezda ponela iste čizme i iste naočare koje je Jelena nosila pre tri nedelje!

Bijonse je imala koncert na AT&T stadionu u Arlingtonu, dok je Jelena skupocene čizme i naočare nosila 31. avgusta, na reviji na kojoj je bila specijalna gošća u Amsterdamu.

Jelena je iste čizme ponela i na promociji novih albuma "Alpha" i "Omega" na specijalnom koncertom u Beogradu na vodi. Inače, i čizme i naočare potpisuje isti dizajner - Rick Owens.

"Au, pa Karleuša jede Bijonse za doručak", hit je komentar na Tviteru na snimak na kojem su ljudi uporedili Bijonse i Jelenu u istim komadima.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša minutom ćutanja završila koncert u Beogradu: U publici nastao muk

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA