Vreme čitanja: oko 1 min.

Šako Polumenta pokazao ćerku Rijanu i puca od ponosa: "Ovaj trenutak je dokaz da se brinulo o tebi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sad kad si ostvarena u svakom pogledu, a posebno kao majka,ovaj trenutak je dokaz da se plemenito brinulo o tebi", napisao je Šako

  • 1
Dea Đurđević rođendan Šako Polumenta / Foto: ATA Images

Rijana Polumnta, ćerka pevača Šaka Polumente diplomirala je sa najvišom ocenom na fakultetu koji je studirala, a folker se tim povodom oglasio na Instagramu.

Polumenta je na mrežama podelio fotografiju na kojoj je pozirao sa ćerkom i unukom, dok Rijana nasmejana drži diplomu i poručio joj:

- Devojčice moja prelepa... Danas sam ponosan tvojom diplomom na fakultetu sa najvećom ocenom. Sad kad si ostvarena u svakom pogledu, a posebno kao majka, ovaj trenutak je dokaz da se plemenito brinulo o tebi, a ti nas nagradila tvojim stavom i posebnošću... zaključno sa ovim trenutkom - napisao je Polumenta i nastavio:

- Fakultetska diploma je tu, a ti nemoj da staneš nego nas vodi najlepšim trenucima, karakterom, osmehom i stilom. Volim te, Rijana moja.

Ispod objave su se nizali komentari u kojima su mu čestitali na ćerkinom uspehu, a osim fotografije sa ćerkom i unukom, Polumenta je pokazao i ženu i ostatak porodice.

(Telegraf.rs)

Video: Šako obradovao suprugu: Dočekao je na aerodromu uz poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xsxx

    22. septembar 2023 | 17:22

    Čestitam, platio si fax, red je da zavrsi cuveni Mediteran fakultet, draga Rijana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA