Vreme čitanja: oko 2 min.

Nenadov prijatelj za Telegraf otkrio nove detalje koje niko nije znao: "Vanja je skrivala telefon od Ša!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nenadov prijatelj je istakao i da ga je često viđao ispred zgrade kako se igra sa Vanjinim sinom

  • 0
Nenad Aleksić Ša i Vanja Foto: Marko Jovanović, Mileta Mirčetić

Reper Nenad Aleksić Ša ušao je u rijaliti Elita gde pokušava da objasni šta se zapravo dešava u odnosu sa njegovom suprugom Vanjom.

On je sinoć, tokom emisije, pobesneo nakon što su mu postavili pitanja da li ga supruga Vanja čeka napolju i da li će se dozvati ikada pameti, na koja on nije ostao imun i zapretio je da će pobeći ako se ovako nastavi.

Redakciji Telegrafa javio se sada njegov prijatelj iz detinjstva, koji je upućen u većinu stvari iz njegovog života, a kako ističe, ne može više da gleda Nenadovu patnju.

- Nenad je dao sve od sebe da taj brak uspe. Predao se 100%, prihvatio dete kao da je njegovo, što nije mala stvar, i pružio mu pažnju i ljubav. On je dobar dečko, ali da moja supruga skriva telefon i stavlja šifru na isti je povod za nepoverenje i ljubomoru. Tako da je on imao sve razloge da bude ljubomoran - započeo je njegov prijatelj (ime poznato redakciji) i nastavio:

- A da ne govorim o tome što je na svakih par dana išla u Kraljevo i što joj je sve ispunjavao i išao tamo zbog nje. A ona izlazila i družila se bez njega, dok on sedi i čeka. Na početku braka sve treba da puca od ljubavi, a ona je njega izbegavala. Nije mu pružala pažnju koju zaslužuje. Tako da ga razumem za sve njegove postupke. A ako je najveći greh biti ljubomoran jer voliš ženu sa kojom si u braku i tražiš samo da ljubav bude uzvraćena, onda neka je grešan. Ima ko će za sve suditi - rekao nam je on.

Nenadov prijatelj je istakao i da ga je često viđao ispred zgrade kako se igra sa Vanjinim sinom, a onda otkrio i zbog čega se Aleksić tako ponaša.

- Sa Nenadom sam o svemu razgovarao. Nenad ne želi da prihvati neke stvari zarad ljubavi koju želi da mu bude uzvraćena. Ne mogu da ga gledam kako govori da je samo on kriv, kada znam da nije tako - rekao nam je njegov prijatelj u jednom dahu.

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša otkrio je javnosti da se razvodi od tiktokerke Vanje Aleksić, koju je oženio 20. jula ove godine.

Vanja je spakovala kofere i napustila njihov stan, a nakon Nenadovog javnog izvinjenja i pokajanja, odlučila je da porazgovara sa njim i donela odluku da ovo bude samo mala pauza, dok ne odluče šta će dalje.

Video: Prenaglio sam, nadam se da ćemo se pomiriti: Ša jedva sakrio suze dok je pričao o Vanji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA