Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja Marinković žestoko ponizila Aneli Ahmić zbog odnosa sa Janjušem: "Loša kopija"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja je bila bez dlake na jeziku i nije birala reči

  • 0
Marko Janjušević Janjuš Maja Marinković i Aneli Ahmić Foto-kolaž: Nikola Tomić, Kobra

Starleta Maja Marinković osvrnula se na odnos njenog bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Naime, Maja je istakla da joj ljudi šalju šta on sve priča o njoj, a onda dodala da je opšte poznato da ne može da je izbaci iz glave.

- Što se tiče odnosa Janjuša i drugih devojaka, ne deluje mi kao da je zagrizao za neku posebno. Mislim da mu prija to što devojke trčkaraju oko njega, samim tim mu i daju na važnosti, dok se on sa njima samo sprda. Jasno je kao dan da Jaško mene i dan danas ne može da izbaci iz glave, malo-malo pa me pomene, šalju mi ljudi, pa to vidim, ali dobro, igračke i jesu za igranje. Naravno, ko to dopusti - istakla je Maja.

Maja je žestoko ponizila i sve Janjuševe buduće devojke, istakavši da su one "loše kopije", u odnosu na ono šta su oni imali.

- Tu nema ni ''s'' od sličnosti. Znamo odlično da je njegov i moj odnos neponovljiv, a to zna i sam Janjuš. Sve drugo može da se nazove mojom lošom kopijom - poručila je Maja.

Podsetimo, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš ušao je u "Elitu" kao zauzet muškarac.

On je istakao da se pomirio sa suprugom Enom i da će se potruditi da joj ostane veran, a nakon toga je otvoreno flertovao sa Aneli Ahmić.

- Pratio sam te danas dok si trenirala i oduševljen sam tvojim izgledom. Ja sam jedina osoba koja će ti pomoći da preboliš prevaru - rekao je Janjuš između ostalog tada.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Marinković sa novom zadnjicom zaplesala uz hit o zauzetim muškarcima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA