Vreme čitanja: oko 1 min.

Janjuš prešao granicu s Aneli: Zadrugari razmenjivali nežnosti na kauču, nisu se obazirali na poglede cimera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njih dvoje sve manje mogu da sakriju svoje osećanja, za koja učesnici rijalitija kažu da su očigleda i da je pitanje trenutka kad će nešto više i konkretno da se desi

  • 2
Janjuš Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Aneli Ahmić sve je prisnija sa Markom Janjuševićem Janjušem, a u poslednje vreme se ne odvajaju jedno od drugog.

Njihovi fanovi prate svaki njihov korak i iščekuju kada će preći granicu prijateljstva.

Njih dvoje sve manje mogu da sakriju svoje osećanja, za koja učesnici rijalitija kažu da su očigleda i da je pitanje trenutka kad će nešto više i konkretno da se desi.

Janjuš i Aneli svakog dana sve više vreme provode zajedno, a ustručavanje ne postoji, pa se sad otvoreno maze i grle pred svima.

Njih dvoje su danas sedeli na garnituri u dnvenoj sobi Bele kuće i sve vreme se dodirivali, mazili i grlili, a pogledi njihovih cimerima im ni najmanje nisu smetali, niti remetili romantičnu atmoferu koju su napravili.

Podsećamo, Janjuš se tokom sinoćne emisije "Nominacije" otvorio Aneli i priznao da je ona jedina žena sa kojom može da zamisli sebe, kao da je i ona njegov tip, piše Srbija Danas.

- Ti si jedina osoba sa kojom bih ja mogao da funkcionišem, onako kako mislim da treba. Ne bih ti ništa verovao, ali bih mogao da se probudim pored tebe, a da posle ne tražim taksi da ide kući. Ti si tip moje žene - bio je iskren Janjušević, a Aneli je njemu takođe priznala da je on njen tip muškarca, zbog čega je Janjuš predložio da što pre završe odnos kako ne bi napravili probleme.

(Telegraf.rs)

Video: Janjuš opleo po učesnicima Elite: "Ulazim sa onim teletabisima"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaooo

    24. septembar 2023 | 18:43

    Jesu se i nasli,oba neradnici.Vani ako budu zajedno umrijeti ce od gladi za mjesec.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA